› 
 › 
03.12.2017

Evinize yılbaşı konseptini uygulayın

Yılbaşı dekorasyonu deyince akla ilk gelen şey çam ağacını süslemek oluyor. Peki, küçük dokunuşlarla yılbaşı ruhunu evinize yansıtmak ister misiniz?

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Vitrinler, sokaklar yılbaşı ruhunu yansıtmaya başladı bile. Evinizde yılbaşı hazırlıklarına başladınız mı? 

Evinize yılbaşı konseptini uygulayın

Evinizi yılbaşına hazırlarken yapmanız gerekenler:
 
  • Yılbaşı ruhunu yansıtmaya kapınızdan içeri girerken başlayabilirsiniz. Böylece misafirlerinize daha kapıyı açmadan güzel bir karşılama yapmış olacaksınız.
kapı süsü
  • Salona geçiyoruz... Üşüdüğünüzde üzerinize rahatça atabileceğiniz battaniyeyi  koltuğunuzun üzerine dekor gibi atabilirsiniz. Hem pratik hem de hoş bir görsel olacaktır. Rengini kırmızı seçmeniz bile yılbaşı ruhunu yansıtmaya yetecektir. Tabii bunun yanında kareli desenler, geyik figürlü kırlentler de kullanabilirsiniz.
ev
  • Salonda yapabileceğiniz bir başka yılbaşı konsepti ise pencerelere sprey ile kar görüntüsü vermek. Böylelikle bu ruhu sokağa da yansıtmış olacaksınız. Aynı zamanda çeşitli süslemeler ve ışıklandırmalar da yapabilirsiniz.
pencere
  • Yılbaşı hazırlıkları yaparken geyik figürü olmazsa olmaz. Ren geyiği figürünü dekoratif aksesuar olarak masanızda, sehpanızda kısacası evinizin neresine isterseniz kullanabilirsiniz. Aynı şekilde "Noel Baba" ile kullanacağınız çeşitli süsler evinizde her gün yılbaşı gecesini yaşamanızı sağlayacak.
geyk
  • Kozalaklar kış mevsimini yansıtan en önemli unsurlardan bir tanesidir. Çam ağacını hatırlatıyor olmasıyla yılbaşını çağrıştıran kozalakları sofranızda dekor olarak kullanabilirsiniz. Böylece en sade şekliyle yılbaşı ruhunu yakalamış olacaksınız.
kozalak
 
  • Yılbaşı konseptini yatak odanıza, nevresim takımınızı değiştirerek de taşıyabilirsiniz.
yatak
  • O zaman sıra ev terliklerinizde!
terlik
  • Tabii ki yılbaşını ağacını unutmadık. Yoksa siz unuttunuz mu?
agac
İlgili yazılarımız:

2018 Yılbaşı programları
Yeni yıl planınız belli mi? Otellerin, restoranların, eğlence mekanlarının 2018 yılbaşı programlarına Pudra.com'dan göz atabilirsiniz.

Yılbaşı ağacını sofranıza taşıyın
Sofranıza farklılık katmak için kolayca yapabileceğiniz yemeklerden pratik yılbaşı ağacı figürleri Pudra.com'da.

Yılbaşı ağacınızı süslerken dikkat etmeniz gerekenler
Yeni yılın en önemli sembollerinden biri olan yılbaşı ağacınızı süslerken dikkat etmeniz gerekenler Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER