› 
 › 
Pudra.com 11.08.2011

Evmanya ile Ramazan’da evdeyiz

Pudra.com olarak size severek takip ettiğimiz bir portalı tavsiye etmek istiyoruz: Ramazan ayında iftar sonranızı renklendirecek ürünleri içeren ev yaşam, dekorasyon ve alışveriş portalı Evmanya.com.

Ramazan ayı mutfaklarımıza da sofralarımıza da ayrı bir renk ayrı bir tat katıyor. Tüm ailenin bir araya geldiği iftar sonralarını hazırlamak da hem öncesi hem de sonrasında bir özen ve maharet gerekiriyor.

Evmanya ile Ramazan’da evdeyiz

Ev yaşam, dekorasyon ve alışveriş portalı Evmanya.com, Ramazan’a özel hazırladığı “Ramazan’da Evdeyiz” konsepti ile iftar öncesi ve sonrası için önerdiği ürünler ile kullanıcılarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Biz, Pudra.com olarak bu fikri çok sevdik. Çünkü “Sahur Özel", "İftar Hazırlık", "Ramazan Sofrası" ve "İftar Sonrası Keyfi” olmak üzere dört bölümden oluşan Evmanya.com Ramazan özel sayfasında, Ramazan boyunca mutfakta işinizi kolaylaştıracak pek çok ürün özel fiyatlar ile satışa sunuluyor. Evmanya.com ayrıca hem ürün seçerken hem de şık iftar sofraları hazırlarken faydalanabileceği pratik bilgiler de sunuyor.

2007 yılından bu yana, Türkiye’nin ilk ev yaşam, dekorasyon ve alışveriş portalı olarak hizmet veren, www.evmanya.com'da kredi kartı, havale ve kapıda ödeme yöntemleri ile alışveriş yapılabiliyor. Yapılan alışverişlerde 7 gün içerisinde iptal ve iade etme hakkı da sunuluyor.

Pudra.com'un Evmanya.com’dan ürün önerileri


BlueHouse Kahvaltı Seti
Bluehouse Kahvaltı Seti kahvaltı keyfinin tadına doyamayanlar için güzel bir yardımcı. Mini ekmek kızartma fırını ile sabahları kızarmış ekmeklerden mini pizzalar yapabilir, akşam üstü misafirlerinize pratik lezzetler yaratabilirsiniz. Su ısıtıcınız da kahvaltı setinizin vazgeçilmezlerinden. Altındaki siyah tabaka mini fırının ve su ısıtıcının her daim sıcak kalmasını sağlayarak kahvaltınızı güzelleştirecek.



Philips Viva Collection Airfryer Fritöz
Sıfır yağ ile lezzetli kızartmalar yapabileceğiniz Airfryer’in Rapid Air Hızlı Hava teknolojisi sayesinde sağlıklı ve keyifli tatlar yaratabilirsiniz. Üstelik daha az koku veren özellikleriyle evinizin havasındaki tazeliği de koruyabilir; 2,2 lt haznesi ile tüm aileniz için hafif ve sağlıklı atıştırmalıklar yapmanın rahatlığına pratik yoldan erişebilirsiniz. Temizliği de çok kolay olan Airfryer mutfaktaki en pratik yardımcınız olacak.





Q Too Plint 4 Tik
Tik ve seramiğin buluştuğu bu tasarım fonksiyonel olmasıyla dikkat çekiyor. Q Too Plint 4, Tik’i ister kahvaltılık, ister çerezlik ister mumluk olarak kullanın. Şık tasarımı ve çok yönlü kullanımıyla istediğiniz şekilde kullanma özgürlüğünü size bırakıyor.


Etiket: dekorasyon, evmanya
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER