› 
 › 
30.03.2020

Hijyen banyoda başlıyor

Her şey daha yüksek hijyen için: Kir tutmayan özel yüzey kaplamaları, kendini temizleyen lavabolar, yüzey temasını sıfırlayan fotoselli armatürler...

İZLE: BANYO VE TUVALET TEMİZLİĞİ👇 
El yıkamanın önemi kuşkusuz, peki ya banyo ürünleri? Virüslerle temasımızı en aza indirgememizin gerektiği şu günlerde ellerimizi daha fazla yıkıyor, solüsyonlar kullanıyor, dezenfektan ya da kolonyalarımızı yanımızdan ayırmıyoruz. Peki bu pratik önlemler tam hijyen sağlamak için yeterli mi? Banyolarımızı hijyenik hale getirmek zaruri bir ihtiyaç ancak artık bu kişisel mekanları sadece temizlemekle kalmayıp teknolojinin sağladığı hijyenik formüllerle sağlığımızı güvence altına alabiliriz. 

Hijyen banyoda başlıyor

Mikropların ve bakterilerin üreme ve yayılma alanı bulamaması için geliştirilen hijyen esaslı teknolojiler, hayatımızın her alanına olduğu gibi banyolara da ulaşarak çağdaş çözümler üretiyor. Banyolarımızdaki armatürler, lavabolar ile klozetler nano teknoloji veya gümüş iyon teknolojisiyle geliştirilen, 360 derecelik ve su sıçratmadan yıkama sağlayan sistemlerle güncellenerek pratik önlemlerimizi tam kapasite hijyene dönüştürüyor.

Nano teknoloji ile kaplanan armatürde herhangi bir kimyasal kullanmaksızın yalnızca su, sabun ve pamuklu bez ile yapılacak temizlikle yüzde 100 güvenilebilecek yüzeyler elde edilebiliyor.
Kullanılan suyun ‘kimyasal ve hijyenik’ kalitesini değiştirmeyen nano teknolojik hijyen plus kaplı armatürler,  günde 3 kez temizlik yapıldığı varsayımıyla yaklaşık 5 yıllık hijyenik korumasını devam ettiriyor
 
Doğaya ve insan sağlığına katkı için tasarrufun önemi

Güvenle dokunabilme ayrıcalığı sunan bu özel yüzey sayesinde kullanıcılar, temizliğin en güvenli yoluyla tanışıyor, su ve deterjan kullanımında tasarruf sağlıyor, bu yolla doğaya ve insan sağlığına katkıda bulunuyor.
 
Dokunma kontrollü armatürler, su sıçratmayan klozetler ve 360 derece temizlik sağlayan lavabolarla  bakterileri kontrol altına alabilirsiniz
 
El temizliğinde yüzde 100 hijyen sağlayan  fotoselli ürünler  kullanılmasını tavsiye edilirken dokunma kontrollü bataryalar da herhangi bir noktaya küçük bir hareketle dokunarak açıp kapatılabilme ya da kendi kendine kapanabilme ayrıcalığıyla banyolardaki hijyen kontrolünü sağlıyor. İç yüzeyin su sıçratmadan yıkanmasını sağlayan  klozetler ise  360 derece yüzde 100 temizlik sağlıyor. Benzer şekilde kendi kendine devreye giren yıkama sistemine sahip lavabolar teknoloji, fonksiyonellik ve hijyen gibi ihtiyaçların çözümüne  yepyeni  bir boyut kazandırıyor.

Elmor Genel Müdürü Enver ÖzElmor A.Ş. Genel Müdürü Enver Öz, “Serel ile 2015 yılında vitrifiye sektöründe gümüş iyon teknolojisi kullanarak tüm vitrifiye ürünlerini fiyat farkı gözetmeksizin sırladık ve hijyenik yüzeyli seramik sağlık gereçleri dönemini başlattık.

Güvenle kullanım ayrıcalığı sunan aynı nano teknolojik hijyen standardını E.C.A.armatürlerinde ise Icon, Purity, Myra, Mina ve Novita armatür serilerinde standart olarak mevcut.

Bu teknolojiyi müşterilerimizin talebi doğrultusunda  E.C.A.’nın diğer serilerinde de uygulayabiliyoruz.” diyerek hijyenik teknolojilere yapılan yatırımı özetliyor.

Her şey daha yüksek hijyen için: Kir tutmayan özel yüzey kaplamaları, kendini temizleyen lavabolar, yüzey temasını sıfırlayan fotoselli armatürler...
 
Serel Seramik

Virüs salgınıyla uğraştığımız bu günlerde temizlik ve hijyen kavramlarına ayrıca ve özellikle dikkat ettiklerini söyleyen Enver Öz şunları kaydediyor: “Serel markamızla 2015 yılında başlattığımız Hygiene Plus teknolojisini geliştiren mühendis ve tasarımcılarımız, Türk insanının temizlik anlayışından esinlenerek bu teknolojiye odaklandı. Sektör de bu ihtiyaca cevap verdi, farklı oyuncular tarafından da benzer çalışmalar başlatıldı.

Serel'in geliştirdiği tüm ürünler kir tutmayan özel yüzey kaplamalarına sahiptir.  Hygiene Plus olarak isimlendirdiğimiz bu hijyenik yüzey uygulamasını 2016 itibariyle armatür yüzeylerine de uyguladık. Krom malzemeli armatür ürünlerinde nano teknoloji kullanılarak sağladığımız hijyenik kaplamalı armatürleri ilk üreten firma olmanın gururunu ayrıca yaşıyoruz.

Banyolarda hijyeni düşünerek geliştirilen diğer Serel ürünleri ise, Pure Wash olarak tanımladığımız, klozet iç yüzeyinin kolay temizlenmesini sağlayan ve pazarda kanalsız klozet olarak bilinen vitriye ürünlerimiz ve sektöre yine markamızın kazandırdığı Easy Wash kendi kendini temizleyen lavabolarımızdır.

Yüzey temasını sıfırlayan fotoselli armatürler de içinde bulunduğumuz kritik dönemde tercih edilebilecek önemli ürünlerden biri."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER