› 
 › 
Pudra.com 06.10.2011

Home Sweet Home'dan şık yatak odaları

Home Sweet Home'un davetkar ve lüks görünümlü yeni yatak odası koleksiyonu, size yatak odalarınızı tamamlayacak birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Klasik-romantik çizgisiyle Home Sweet Home, bu sezon da beyazın masum büyüsü, klasik krem tonları, renkli ve geometrik desenler ile evinizi baştan yaratıyor.

Home Sweet Home'dan şık yatak odaları

Evin en önemli mekânlarından biri olan yatak odaları artık sadece uyumak için kullanılmıyor. Günümüzde yaşam mekânı olarak adlandırılan yatak odalarınızda kullanılan renkler, formlar, dokular her geçen gün değişirken yatak başlarından yatak örtülerine, nevresim takımlarından battaniyelere, Josephinelerden, aydınlatma grubuna uzanan zengin ürün koleksiyonuna sahip Home Sweet Home, size yatak odalarınızı tamamlayacak birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Yatak odaları duygusal mekânlardır. Bu yüzden seçilen kumaşların rengi ve yumuşaklığı önemlidir. Home Sweet Home koleksiyonunda yer alan kupon kumaşlarla hazırlanmış şık yatak örtüleri ve nevresim takımları odanızı saraya çevirirken yatağınızın ayak ucuna atacağınız şık bir şal yatağınızda hoş bir görüntü yaratıp sizi sıcacık saracak bir ayrıntı olarak yatak odalarınızdaki yerlerini alabilirler.

Evinizin en özel ve gizemli köşesini baştan yaratmak ve benzersiz bir yatak odasına sahip olmak için Home Sweet Home koleksiyonunu mutlaka görün.

www.homesweethome.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER