› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.09.2011

İstanbul Design Week bugün başlıyor

İstanbul’un uluslararası en eski tasarım etkinliği olan ve bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Design Week bugün başlıyor. IDW 28 Eylül-2 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul’un uluslararası en eski tasarım etkinliği olan ve bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Design Week bugün başlıyor. Eski Galata Köprüsü'nde gerçekleşecek IDW, 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında tasarım dünyasının yurtiçi ve yurtdışından en önemli isimlerini ağırlayacak.

İstanbul Design Week bugün başlıyor

Geçen yıl 35 bin kişinin izlediği İstanbul Design Week’te, aralarında Lidewij Edekoort, Juju Studio’dan Timo Wong&Priscilla Lui, Amanda Levete, Tomoko Azumi, Melkan Tabanlıoğlu, Zuzanna Skalaska, Paul Van Ravestein&Monique Mulder (Mattmo), Nathan Shedroff ile İF Design Awards Başkanı Ralph Wiegman’ın aralarında bulunduğu isimler konferans verecek.

35 dünyaca ünlü tasarımcının 17 uluslararası ve ulusal sergiyle yer aldığı Istanbul Design Week'te; küratörlüğünü Derin Sarıyer'in yaptığı ‘Öğrenci Sergisi & Üniversite Projelerinin Tanıtım Seminerleri' başlığı altında bir etkinlik de düzenlenecek. Tüm tasarım eğitimi veren üniversitelerin birarada olacağı sergi genç tasarımcıları daha yakından bakmak için iyi bir fırsat.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Design Spirit İstanbul' sergisinde 40 yaşın altında 40 bağımsız tasarımcının ürünleri sergileniyor. Her birinin ortak noktası İstanbul ile ilgili bir hikayelerinin olması.

Bugünden itibaren 2 Ekim'e kadar tüm tasarım meraklılarının yolu Eski Galata Köprüsü'nde kesişecek.

Istanbul Design Week programı ve detaylı bilgi için
www.istanbuldesignweek.com

Küçük bir hatırlatma: IDW bünyesinde yapılacak olan tüm konferanslar her gün 16.00'dan sonra başlıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER