› 
 › 
17.10.2018

Koltuklarınızın ömrünü değiştirilebilir kılıflarla uzatın

İç Mimar Duygu Yarkadaş, Pudra.com okuyucuları için ev dekorasyonu ve mobilya seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktalarını aktardı. 

Evinizi yıllar geçse de sıkılmayacağınız şekilde dekore etmek, sandığınız kadar da zor değil. Özellikle işlevsel ve değiştirilebilir kılıf seçeneği olan mobilyalarla, istenilen zamanda evlerin havası değiştirilebiliyor. Mobilyada akıllı değişimi vurgulayan pek çok farklı ürün ile kullanıcılar diledikleri zaman evlerini yenileyebiliyor.

Mobilyanızın ömrünü değiştirilebilir kılıflarla uzatın

Ev dekorasyonunda yenilik yapanlar, evlerinin tarzını belirledikten sonra satın alınan mobilyaları, yıllarca ilk alındıkları halleri ile aynı şekilde kullanıyor. Bu durum, özellikle koltuk ve kanepelerin kılıflarının yıpranmasına ve eskimesine neden olabiliyor. Oysaki dekorasyonunuzda tercih edeceğiniz değişebilen kılıf sistemine sahip koltuk ve kanepelerle mobilyalarınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

Tasarım Müdürü ve İç Mimar Duygu Yarkadaşİç Mimar Duygu Yarkadaş, Pudra.com için ev dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler konusunda püf noktalarını aktardı. 
 
Ev dekorasyonunda yenilik yapanlar, evlerinin tarzını belirledikten sonra satın alınan mobilyaları, yıllarca ilk alındıkları halleri ile aynı şekilde kullanıyor. Bu durum, özellikle koltuk ve kanepelerin kılıflarının yıpranmasına ve eskimesine neden olabiliyor. Dekorasyonunuzda tercih edeceğiniz değişebilen kılıf sistemine sahip koltuk ve kanepelerle mobilyalarınızın ömrünü uzatabilirsiniz.
 
Aynı zamanda Buka'nın da tasarım müdürü olan Duygu Yarkadaş, kılıfı değişebilen kanepe ve koltuklarla aynı mobilyanın farklı tarzlarda daha uzun süreli kullanılabileceğini söylüyor. Duygu Yardakaş; “Mobilyalar kendi yaşam tarzımızı yansıtan, kimliklerimiz hakkında ipuçları veren hayatımızın vazgeçilmezleri. Modüler olarak kullanılabilen mobilyalar dekorasyonumuzda rahatlıkla değişim yapma imkanı sağlıyor. Özellikle kılıfları değişebilen kanepe ve koltuklar bu noktada hayat kurtarıcı oluyor. Böylelikle kılıflar kolayca çıkarılıp, dönüşümlü olarak farklı kılıflarla kullanılabiliyor ve kolayca yıkanabiliyor.
 
Kişiliğinize uygun mobilyaları tercih edin

İç Mimar Duygu Yarkadaş, çok masraf yapmadan evinizin dekorasyonunu dilediğiniz her an yenileyebilirsiniz. Kalitenin yanı sıra tüm parçaların birbiriyle uyumlu olması da gerekli. Olabildiğince işlevsel ve kişiliğinize hitap eden ürünleri tercih ederek, yıllar geçse de sıkılmayacağınız şekilde evinizi uzun ömürlü dekore edebilirsiniz’’ diyor.
 
Dekoratif açıdan çok şık bir görünüme sahip olan ahşap mobilyaların, bulundukları ortama ayrı bir sıcaklık kattığını belirten Yardakaş; “Ahşap ağırlıklı mobilyalarınız varsa çok renkli aksesuarlar tercih etmemelisiniz. Daha çok soft renkler kullanarak, ahşabın havasını kırabilirsiniz. Mobilyalarınız sade renklerde ise desenli perdelerle mekanınızı hareketlendirebilirsiniz. Dökümlü perdeler ise bulunduğunuz alanı daraltır ve daha küçük görünmesine neden olur. Bu bakımdan küçük mekanlarda dökümlü perdeler kullanmamalısınız.” 
 
Kılıflarda farklı kumaş ve renk seçenekleriyle mobilyalarınızı çok daha uzun süre kullanabilirsiniz

Dekorasyonda sabit renk dönemine son vererek sektöre yeni bir soluk getiren Buka, 500 farklı kılıf ve renk seçeneğiyle her zevk ve ihtiyaca hitap ediyor. Kullanıcılar değişebilen kılıf sistemine sahip koltuk ve kanepe seçiminde bulunarak, evlerinin tarzını istedikleri zaman değiştirme fırsatı yakalayabiliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER