› 
 › 
Pudra.com 26.07.2012

Pedro Almodovar’ın elinden kahve içmek ister misiniz?

İspanyol yönetmen Pedro Almodovar, illy için fincan tasarlayan ünlüler arasındaki yerini aldı. Yönetmenin pek çok filminde oynayan Penolepe Cruise’un da tasarımlarda yer aldığı birbirinden değişik fincanlarda kim kahve içmek istemez?

Kahve bir kültür, bir ritüel… Bu ritüelin önemli noktalarından biri ise fincan. illy, kahveden alınan keyfi artırmak için farklı ülkelerde, farklı alanlarda uğraşan sanatçılara fincan tasarlatıyor.

Pedro Almodovar’ın elinden kahve içmek ister misiniz?


10 yılda 60 sanatçı, illy için fincan tasarladı. Bu sanatçıların başında İspanyol yönetmen Pedro Almodovar, İtalyan sanatçı Francesco Clemente, Japon fotoğraf sanatçısı Shizuka Yokomizo, Alman sanatçı Tobias Rehberger, Yugoslav performans sanatçısı Marina Abramovic, Amerikalı ressam Robert Rauschenberg ve James Rosenquist geliyor.

Her bir sanatçı kendi uzmanlık alanını fincana yansıtıyor. Örneğin, "Konuş Onunla", "Dönüş", "Kırık Kucaklaşmalar", "İçinde Yaşadığım Deri" gibi filmleri olan Pedro Almodovar, illy için altı fincan tasarladı ve bu defa pek çok filminde rol verdiği Penelope Cruise’a da tasarladığı fincanlarda yer verdi.

Dünyanın ilgiyle takip ettiği sanatçıların ellerinden çıkan, koleksiyon parçası niteliğinde olan ve sınırlı sayıda üretilen bu fincanlardan satın almak isteyenler Kahveorder.com web sitesinden veya 0212 253 54 43 numaralı telefondan sipariş verebilirler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER