› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.02.2012

Ünlülerden aksesuar tavsiyeleri

Gurunzi.com'da ünlüler beğendikleri ürünleri takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. Derin Sarıyer'in seçimi "Crazy Head" ev aksesuarı.

Ayşe Kucuroğlu, Burcu Esmersoy, Derin Sarıyer, Özgür Şef, Emir Uras, Tuba Ünsal ve Devletşah Özcan gibi ünlüler, günlük hayatlarında deneyerek beğendikleri ürünleri, gurunzi.com'dan takipçileri ile paylaşıyor.

Ünlülerden aksesuar tavsiyeleri

Son öneri Derin Sarıyer'den... "Yoğun bir günün ardından eve gelip kravatımı çıkardığımda el altında olup yardıma koşması, bence en önemli işlevlerinden biri. Her sabah anahtar arayan biriyseniz size çok yardımcı olacaktır" diyen ünlü tasarımcı Derin Sarıyer, evde yer kaplamayan hem pratik, hem de dekoratif aksesuarları sevenlere "Crazy Head"i öneriyor.

Derin Sarıyer'in tavsiye ettiği "Crazy Head" kafa biçiminde bir askı, içinde bir boşluk, altında da bir kancadan oluşuyor. Kafasına kaskınızı, içine anahtarlarınızı bırakabilir ve kancasına da montunuzu asabilirsiniz. Gözlüğünüzü de taktığınızda, sizin küçük bir kopyanız gibi görünen bu şirin ve renkli askı takımına gurunzi.com’dan satın alabilirsiniz. "Crazy Head", siyah, kırmızı, turuncu, yeşil ve beyaz olmak üzere 5 farklı renkte satılıyor.


www.gurunzi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER