Pudra.com 02.11.2012

25. Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali 15 Kasım'da

Doğal ve sağlıklı yaşamla ilgili her türlü bilginin paylaşıldığı, çeşitli hizmet ve ürünlerin tanıtıldığı, konferanslar, müzik ve dans performanslarının sergilendiği 25. Naturel Festivali 15 Kasım'da başlıyor.

Doğal ve sağlıklı yaşam konusunda toplumsal bilincin oluşması ve tüketici alışkanlıklarının yerleşmesine öncülük eden Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 15-18 Kasım 2012 tarihleri arasında, Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde 25'inci kez gerçekleştiriliyor.

25. Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali 15 Kasım'da

Naturel Festivali’nde bu yıl, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Hindistan, Hollanda, İngiltere ve Kanada’dan konuşmacılar bilgilendirme yaparken, doğal yaşamın gündelik hayata yansımaları olan çeşitli hizmet ve ürünler tanıtılacak, konferanslar, müzik ve dans performansları, albüm ve kitap imza günleri gibi 90'ı aşkın farklı aktivite gerçekleştirilecek.

Naturel Festivali'nde kimler, neler var?
Festivalin açılışını, Buğday Derneği Başkanı Güneşin Aydemir “Kadınların Dünyamızı Dönüştürmedeki Gücü ve Sorumluluğu” başlıklı konuşması ile yapacak.

Gülüm Pekcan Şimşir’in bu yıl ilk kez Ankara’da sahneye koyduğu "Şemsiyenin Altındaki Gerçek" gösterisi ve “Benler ve Deri Kanseri ile İlgili Doğru Bildiğimiz Yanlışlar” semineri Uzm Dr. Fügen Erdoğan Çekin tarafından 15 Kasım Perşembe günü sunulacak.

16 Kasım Cuma günü, Doç. Dr. Nezih Hekim “Uzun Yaşamak” başlıklı konuşmasında insanları uzun ve sağlıklı yaşatmada etkili olduğuna inanılan çok sayıda etmeni, bu konuda tıbbın yaklaşımını ve yapılan çok ciddi bilimsel araştırmalardan elde edilen şaşırtıcı sonuçları anlatacak. Dr. Gönül Ateşsaçan “Obezite konusunda Grup Hipnozu” yapacak.

Düşünce gücü ile beden ve bağışıklık sistemimizin ilişkisine yepyeni bir kanıt olan “Psiko-Nöro-Immunoloji” konusunu Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan 17 Kasım Cumartesi günü anlatacak. Uzm. Dr. Mehmet Yavuz “Beyin Yorgunluğu”, Cana Kılıçcı herkesin ustalaşabileceği bir sanat olan “Çiçek Aranjmanı” sunumu ile festivalde yer alacak. Ayrıca, Radyo Voyage Genel Yayın Yönetmeni Neslihan Behmuaras “Müzikle Hayatın Keşfi” etkinliğini gerçekleştirecek.

18 Kasım Pazar günü Op. Dr. Levent Ersan “Farklı Frekans ve Boyutları Algılama (3. Göz) üzerine Yeni Bilimsel Yaklaşımlar”, Dr. Ali Şehabettinoğlu “Bel ve Boyun Fıtıklarında Elle Tedavi (Maniplasyon): Nasıl Ne Zaman?” Dr. Ender Saraç “Bedensel ve Ruhsal Detoks” konularını anlatacak. Festivalde ilk kez yer alan “Bütünsel Bir Yaklaşım olarak Jonglörlük” konusunu Serdar Güven sunacak.

Festivalin radyo sponsoru olan Radyo Voyage, dört gün boyunca festivalde özel müzikleri ile yer alacak.

Her gün 11.00-20.00 saatleri arası ziyarete açık olan Naturel 2012 Festivali'nde, 20 TL’lik günlük giriş ücretine, gün içerisindeki tüm seminerler, etkinlikler ve atölye çalışmalarının çoğu dahil. Biletler girişte alınabiliyor.

Detaylı bilgi için: Festivaistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER