02.10.2020

Nestle Purina PetCare'den 4 Ekim Hayvan Hakları Günü'ne özel kampanya

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne özel #SenDePatile kampanyası için hazırlanan yüz filtresini kullanarak barınaklardaki hayvanlara mama bağışında bulunun.

İZLE: SOKAK HAYVANLARI İÇİN BARINAK YAPIMI👇 
Sosyal medyanın popüler uygulamalarından Instagram yüz filtresi, bu kez #SenDePatile kampanyası ile patili dostlarımız için kullanılıyor. Nestlé Purina PetCare #SenDePatile kampanyasının 6.yılında barınaklardaki hayvanlara mama bağışında bulunuyor. Siz de #SenDePatile yüz filtresini kullanarak barınaklardaki hayvanlar için yapılacak mama bağışına katkıda bulunabilirsiniz.

4 Ekim Hayvan Hakları Günü için mama kampanyası

Her yıl 4 Ekim Hayvan Hakları Günü, bütün dünyada patili dostlarımızın günü olarak kutlanıyor. 80 yılı aşkın bir süredir evcil hayvanların beslenmesinde dünya çapında öncülük eden ve evcil hayvanlara sağlıklı bir hayat sunmak için inovatif ürünler geliştiren Nestlé Purina PetCare, her yıl olduğu gibi bu yıl da hayvanseverlerin desteğiyle can dostlarımıza sevgi eli uzatıyor ve 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne özel #SenDePatile kampanyası için hazırlanan Instagram yüz filtresini kullanarak barınaklardaki hayvanlara mama bağışında bulunmanıza aracı oluyor.

Sen de patile!2015 yılından bu yana 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ne özel #SenDePatile iletişimini yürüten Nestlé Purina PetCare'in kampanyaya özel olarak Instagram’da oluşturduğu #SenDePatile yüz filtresini kullanarak paylaşım yapan kullanıcılar, barınaklardaki hayvanlar için yapılacak mama bağışına katkıda bulunuyor. Bağışlanan mamaların ulaştırılacağı barınaklardaki hayvanlar, yüz filtrelerinde gerçek isimleri ve fotoğraflarıyla yer alıyor.

Hayvan dostu paylaşımların yardıma muhtaç hayvanlara destek için farkındalık yaratmasını amaçlayan ve 2015 yılından bu yana düzenlenen kampanya kapsamında şu ana kadar 45 ton mama bağışı yapıldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER