18.08.2011

Çevreci çöp kutusu: Greenbin

Yasemin Artut Tasarım, geri dönüştürülebilir atıkların ayrıştırılmasını sağlamak amacıyla, kendisi de %100 geri dönüştürülebilir özellikli ve benzerlerine göre çok daha az malzemeden yapılmış bir ürün tasarladı.

Yasemin Köse, ürün tasarımı ve yönetimi konusunda 2009 yılında kurduğu kendi şirketi Yasemin Artut Tasarım ve Danışmanlık çatısı altında doğasever bir ürün geliştirdi. Adı, Greenbin. Bu, toplu yaşam alanlarında geri dönüştürülebilir atıkların ayrıştırılmasını sağlamak amacıyla tasarlanmış alternatif bir geri dönüşüm kutusu.

Çevreci çöp kutusu: Greenbin

Greenbin, paslanmaz çelik gövdesi, dört bölmeli yapısı ve daha büyük ebatları ile geniş ve kullanımın yoğun olduğu kalabalık yaşam alanları için oldukça ideal. Yapısının paslanmaz çelik olması sayesinde dayanıklı ve yıllarca kullanabileceğiniz uzun ömürlü bir ürün olan Greenbin, mekanınızdaki diğer çelik aksesuarlarla bütünleşip özel bir atmosfer yaratma özelliğine sahip.

Akıllı tasarımı ve estetik görünümü ile modern yaşam alanlarınıza uyumlu bir ürün olan Greenbin, standart çöp torbaları ile kullanabiliyor. Atıkların kolayca atılabilmesini sağlayan açılı bölmeleri, hareketli tekerlekleri sayesinde kolay yerleşimi ile rahat ve pratik bir kullanımı var.
Greenbin, %100 geri dönüştürülebilir malzeme kullanılarak üretilen ve benzerlerine göre çok daha az malzeme tüketen doğasever bir ürün.

Greenbin Cam
Greenbin Cam, Greenbin geri dönüşüm üniteleri ailesinin yeni üyesi. Cam atıkların yanı sıra evsel atık ya da genel çöp için, organik atıklar veya ihtiyacınıza göre sizin belirleyeceğiniz bir atık türü için kullanılabiliyor.

Greenbin satış noktaları
Dank Design: Çayır Cad. Carrefoursa Otopark No: 4 İstinye - İstanbul

Santraldükkan: Santralistanbul - Eski Silahtarağa Elektrik Santrali, Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp - İstanbul

Sorularınız veya satın almak için iletişim: greenbin@yaseminartut.com

www.yaseminartut.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER