Pudra.com 19.09.2011

Ekolojik pazarın yeni adresi Bakırköy

İstanbul'un yeni ekolojik pazarı Bakırköy'de açılıyor. Her cuma kurulacak olan ekolojik pazar için Bakırköy Belediyesi ücretsiz servis hizmeti da sağlıyor.

Dünyada her şey doğallığını, sağlıklı yapısını git gide yitirirken Bakırköy Belediyesi doğa dostu ve çok zengin çeşitli ürünlerin bulunduğu bir pazar açıyor.

Ekolojik pazarın yeni adresi Bakırköy

Çevrede insana, dünyaya zarar veren etmenler artarken Bakırköy Belediyesi bunu en aza indirgemeye çalışanlar arasında. Yediğimiz, içtiğimiz, hatta giydiğimiz her şeyin yapısı değiştirilip bize satılırken, halinden memnun olmayıp, bu tüketime alternatif arayan ve doğadan yana olan kişiler mutlaka bu pazarı görmeli.

Sağlıklı yaşama destek veren Bakırköy Belediyesi, her Cuma 11.00 - 21.00 saatleri arasında doğa dostu ekolojik pazarı vatandaşlarının ayaklarına getiriyor. Gıdadan kozmetiğe yaklaşık 200 çeşit ürün bulunan pazarda halka birçok seçenek şansı veren Bakırköy Belediyesi, pazarın rağbet görmesinden oldukça memnun. Pazarın bulunduğu mevkide alışveriş merkezinin de olması bilinirliliği artırıyor.

Pazara rahat ulaşılabilmesi için çeşitli noktalardan servis de sağlayan Bakırköy Belediyesi, bu hizmeti vatandaşlarına ücretsiz veriyor.

Gün: Her cuma

Saat: 11.00- 21.00 arası

Mekan: Airport Alisveriş Merkezi Otoparkı


ÜCRETSİZ SERVİS SAATLERİ


Yeşilköy Havaalanı 
Basınköy Muhtarlık önü
Ataköy 4-5 Muhtarlık önü


Ataköy 9. kısım Atatürk ilköğretim önü


Zuhuratbaba Muhtarlık önü


İstanbul Caddesi Tansaş önü


Bakırköy Özgürlük Meydanı


GİDİŞ-DÖNÜŞ SAATLERİ

11.30 - 13.00

13.30 - 15.30


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER