Pudra.com 09.03.2011

Evde taze otlar yetiştirmek ister misiniz?

Botanika'nın özel Pencere Önü Bostanları ile evde tere, roka, taze soğan, dereotu, turp, maydanoz, semizotu yetiştirebilirsiniz.

Kış uykusundan uyanmaya hazırlanan doğa, Mart ayının gelişiyle birlikte hareketlenmeye başladı. Türkiye’de hobi bahçeciliği alanında öncü firma Botanika, Pencere Önü Bostanları ile yeşil sebzeyi sizlerle buluşturuyor.

Evde taze otlar yetiştirmek ister misiniz?

Botanika tarafından üretilen Çiçek Çoşturan aile üyesi ‘Pencere Önü Bostanları’ ile kadınlar tohumdan sebze yetiştirme zevkini yaşıyor. Bahçe sahibi olmadan sebze yetiştirilebilen bu küçük bostanlar, sebze yetiştirmenin tüm aşamalarını öğretiyor.

Pencere Önü Bostanları, günlük sulama ile yeşerip serpiliyor ve yemeklerin vazgeçilmez çeşnisi oluyor. Çocuğuna doğa sevgisi aşılamak isteyen anneler için de bitki kültürü eğitim seti oluyor.

Her bir saksıda farklı tohumların olduğu ‘Pencere Önü Bostanları’nın; tere, roka, taze soğan, dereotu, turp, maydanoz, semizotu, hindiba, buğday çimi ve kedi çimi gibi bitki tohumları çeşitleri sizleri bekliyor.

Pencere Önü Bostanları’nın fiyatı 9.90 TL.

Bahçelere ve çiçeklere hayat katan Botanika’nın “Pencere Önü Bostanları” ailesi ve Botanika hakkında daha fazla bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Etiket: beslenme, sebzeler
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER