05.04.2021

Kiehl's artık daha yeşil

Kiehl's 2020'de tüm mağazalarında %100 yeşil enerjiye geçti. 2019'dan bu yana ise çevre dostu materyaller ve led ışıklandırma kullanıyor. Ama dahası var.

İZLE: GERİ DÖNÜŞÜM İÇİN ATIKLARI AYRIŞTIR👇 
Kiehl’s, daha iyi bir gelecek sözü verdiği “Future Made Better” programıyla ürünlerinin yanı sıra mağazalarında da sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam ediyor. 2020 yılında tüm mevcut mağazalarında ve yeni mağazalarında %100 yeşil enerji, 2019’dan beri ise çevre dostu materyaller ve led ışıklandırmalar kullanıyor. 2025 yılına kadar Global SKS Denetimi ve Yeniden Önerme Sunumu’nu tamamlamayı ve tüm ürünlerinin %100 geri dönüştürülebilir olmasını hedefliyor. 

Kiehl's artık daha YEŞİL!

2019’dan bu yana mevcut tüm mağazalarında çevre dostu materyaller ve led ışıklandırmalar kullanan, 2020 yılında ise tüm mevcut mağazalarında ve yeni mağazalarında %100 yeşil enerjiye geçen Kiehls's sürdürülebilir bir gelecek için pek çok uygulamayı hayatına sokmuş durumda. Biz de bunlara bir göz atalım dedik. 
 
Çevre dostu materyaller
  • Depolarında enerji tüketimini düşürmek için akıllı sensörler kullanıyor.
  • Seçili mağazalardaki vitrin görsellerinde kağıt materyaller yerine LED ekranlara yer veriyor.
  • Mağaza içinde kullanılan bilgisayar, kasa, klima sistemleri gibi cihazları da olabilecek en düşük enerji tüketimine sahip, geri dönüştürülebilir ürünlerden seçmeye gayret gösteriyor.
  • Mağazalarında kullanılan, fiyat etiketi, görseller, dekorlar gibi tüm materyaller içinde sadece FSC sertifikalı doğa-dostu ürünler kullanılıyor.
  • Mağaza içinde kullanılan kalem, defter hatta yapıştırıcı gibi kırtasiye malzemelerini de çevre dostu ürünlerden seçiyor.
  • Avrupa’daki tüm mağazalarda %100 ekolojik tasarım uygulanıyor.

2025 yılına kadar Global SKS Denetimi ve Yeniden Önerme Sunumu’nun tamamlanmış ve tüm ürünlerin %100 geri dönüştürülebilir olmasını hedefliyor. 
 
Tüketici tarafında geri dönüşümü destekleme ve artırma uygulamaları
  • Mağazalarında kullanılan alışveriş çantalarını %100 geri dönüşüm sertifikalı kâğıtlardan üretiyor. 
  • Tüketicilerini aşırı ambalaj kullanımını azaltmak amacıyla da teşvik ediyor ve boş ürün ambalajlarını geri dönüşüme kazandırıyor.
  • Tüketiciler, biten ürünlerin kutu ve ambalajlarını Kiehl’s mağazalarında geri dönüşüme atarak her ürün karşılığında bir damga kazanıyor. Damgalar biriktikçe de hediye ürün kazanma fırsatına sahip oluyor.
  • Kiehl’s mağazalarında "tohum kart" uygulamasıyla, alışveriş sonrası özel not yazılarak verilen kartlar toprağa ekilerek rengarenk çiçekler olarak tekrar doğaya kazandırılabiliyor.
 
Kiehl’s bu taahhütler kapsamında; 2009'dan bu yana dünya çapında 11,2 milyondan fazla ürünü geri dönüştürmüş durumda. Ayrıca, 
  • 2020’de cilt bakımı formüllerinin %98’ini en az üç yenilenebilir hammadde içerir hale getirdi.
  • Üretim tesislerinden satış noktalarına kadar %100 yenilenebilir enerji kullanıyor.
  • Tüm mağazalarda çevre dostu uygulamaya geçerek, daha sürdürülebilir malzemeler kullanmaya başladı.
 
Kiehl’s, 2025 yılına kadar tüm mağazalarının ve ürünlerinin %100 geri dönüştürülebilir malzemelerden oluşması için de çalışmalarına devam ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER