Pudra.com 21.11.2011

Naturel Festivali 24 Kasım'da başlıyor

İnsanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali bu yıl 24-27 Kasım'da gerçekleşecek.

Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali bu yıl 24-27 Kasım 2011 tarihlerinde Askeri Müze Harbiye Kültür Sitesi'nde yapılacak.

Naturel Festivali 24 Kasım'da başlıyor

İnsan sağlığını beden-zihin-ruh bütünlüğü ile ele alan çağdaş yaklaşımı, uzmanlar kanalıyla anlaşılır bir şekilde işlemek ve insanları daha doğal, sağlıklı ve bilinçli yaşama yöntemleri hakkında doğru bilgilendirmeyi amaçlayan Naturel Festivali’nde bu yıl, Türkiye’nin yanı sıra ABD, Almanya, Fransa, Hindistan, İngiltere, Kanada ve Tayland’dan uzmanlar bir araya gelerek yoğun bir bilgi paylaşımı gerçekleştiriyor. Festivalde doğal yaşamın gündelik hayata yansımaları olan çeşitli hizmet ve ürünler tanıtılıyor ve dört gün boyunca, konferanslar, müzik ve dans performansları, albüm ve kitap imza günleri gibi doksanı aşkın farklı aktivite yer alıyor.

Festival, Dr. Ender Saraç’ın moderatörlüğünde “Tamamlayıcı Tıbbın Artıları ve Eksileri”nin tartışılacağı bir panel ile açılıyor. Sinan Temizalp’in ilk kez Santa Barbara ADAPT festivali’nde gerçekleştirdiği “Sınırların Ötesinde Meditatif Dans” gösterisi ve İngiltere’den Paul Terrell’in sunacağı “Overtone Singing” armonik ses çalışması da açılış günü yer alıyor.

25 Kasım Cuma günü, kitapları satış rekorları kıran öğretmen ve yazar Sinan Yağmur, “Aşk’ta İyileşmek” başlıklı bir konuşma yapıyor ve ardından Aşkın Gözyaşları kitap dizisinden Tebrizli Şems ve Mevlana kitaplarını imzalıyor.

‘Uzayın ve zamanın ikileşmesi teorisi’
ni bulan ve The Doubling Theory kitabında anlatan saygın Fransız fizikçi Jean-Pierre Garnier Malet, 26 Kasım, Cumartesi günü, ilk kez festivale katılarak “Zaman Açılımları ile Geleceğinizi Değiştirin” başlıklı bir konferans veriyor. Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci “Çocuk Gelişimi için Yaratıcı Drama” konferansı ile festivalde yer alıyor. Ayrıca, dünyaca tanınmış Kanadalı besteci ve müzisyen Robert Haig Coxon, Mantra sanatçısı Seda Bağcan ile birlikte “2012’ye girerken Sevgi ve Işık” etkinliğini gerçekleştiriyor.

Naturel 2011 Festivali, her gün 11.00-20.00 arası ziyaret edilebilecek. 20 TL olan giriş ücretine, gün içerisindeki tüm seminerler, etkinlikler ve atölye çalışmalarının çoğu dahil. Biletler girişte alınabiliyor.

Festival programı ayrıntıları için: www.festivaistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER