Pudra.com 27.09.2013

Slow Fish İstanbul 17 Ekim'de

İstanbul'un Lüfer Bayramı ile dönüşümlü olarak iki yılda bir gerçekleşecek olan Slow Fish Istanbul'un ilki 17 Ekim'de başlıyor. Etkinlik, çocuklarla atölyeler, film festivali, yemek yarışmasını içeriyor.

Fikir Sahibi Damaklar'ın "İstanbul Lüfere Hasret Kalmasın" kampanyasını takiben başlattığı ve her yıl ekim ayının üçüncü hafta sonu kutlanan İstanbul'un Lüfer Bayramı ile dönüşümlü olarak iki yılda bir gerçekleşecek olan Slow Fish Istanbul 17-20 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Slow Fish İstanbul 17 Ekim'de

10 ülkeden 70'in üzerinde delegenin sunumları ile zenginleştirecekleri ve akademik tartışmalardan çocuklarla atölyelere, film festivalinden yemek yarışmasına pek çok katmanıyla katılıma açık ilk Slow Fish Istanbul, 17 Ekim'de Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Binası'nda başlıyor.

Bölgesel bir toplantı ve etkinlikler bütünü olan Slow Food İstanbul, uluslararası Slow Fish kampanyası çerçevesinde gerçekleşen bir bölgesel etkinlik. Türkiye'nin yanı sıra, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan ve Ukrayna'dan delegeler de katılacak.

Balıkçı topluluklarının, aşçılar, akademisyenler ve pek çok çevre örgütünün yanı sıra tüketiciyi de dahil edecek Slow Fish Istanbul sürecinde sürdürülebilir bir geleceğe doğru gayretler birleştirilmeye çalışılacak.

Slow Fish Istanbul etkinliğine katılım açık ve ücretsiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER