23.09.2017

''Toprağın kadınları'' aranıyor!

''Kadın doğadır, doğanın özü kadındır'' mantığı çerçevesinde başlatılan ''Toprağın kadınları'' proje detaylarını Pudra.com sizler için bir araya getirdi.

Neler tükettiğimiz kadar cildimiz içinde neler kullandığımız yüksek oranda önem taşıyor. Yüzüne bol kimyasal içeren, hayvan deneyleri yapılan kremleri kullanıyorsan seçimlerini de sorgulaman gerekiyor. Yves Rocher bu konularda yüksek hassasiyete sahip bir marka ve bu yıl da kendilerine yakışır, muhteşem bir projeye başlıyorlar Türkiye’de.

‘‘Toprağın kadınları’’ aranıyor !

Doğayı koruma mücadelesinde her geçen gün dünyayı değiştirmek için harekete geçen kadınların, kadınlarımızın var olduğunun bilinciyle yola çıkan Yves Rocher, Türkiye’de ilk defa 2015 yılında yeni bir projeye başladı. Projenin adı; ”Toprağın Kadınları”.

Yves Rocher severler Toprağın Kadınları yarışmasının bu sene üçüncüsünün gerçekleştirilecek olmasının heyecanı yaşıyor. Toprağın Kadınları, daha yeşil bir dünya isteyen ve bunun için mücadelesine başlayan Türk kadınlarının projesidir. Bu projenin amacı; doğa ve insanlık adına fayda sağlamak için emek veren, çevreyi koruyan, doğa ile alakalı hayallerini gerçekleştirmek isteyen Türk kadınlarına ulaşmak ve onların seslerini büyük kitlelere duyurmak.

Toprağın Kadınları yarışmasının Türkiye’deki amacı da diğer ülkelerde olduğu gibi kar amacı gütmeden çevreyi koruyan, güçlü, toprağına sahip çıkan, cinsiyet eşitliğine ve eğitime katkıda bulunan projeleri olan kadınları ödüllendirmektir.

Projenin doğa kapsamının yanında şu ögelerden birini de kapsaması gerekmektedir.
1.Bioçeşitlilik: Çevre yararına bir bitki türü veya tabiat alanının koruma altına alınmasını sağlamak.
2.Toplum: Çevre yararına alınan bir girişimle,toplumun refahına sürdürülebilir katkıda bulunmak.
3.Eğitim: Çevre ile ilgili bir konuda çocukların ve gençlerin bilinçlendirilmesini sağlamak.

Bu projeyi kendine yakın bulanlar detaylara buradan ulaşabilir ve Eylül ayı sonuna kadar  http://www.yvesrocher.com.tr/control/dynpage/~struct=fullpage/~page=topragin-kadinlari/ adresinden başvuru formunu doldurabilirler.
 
k


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER