› 
 › 
Pudra.com 01.05.2012

19 Mayıs'ta İrlanda ve İskoçya seyahati

"Dünyanın Renkleri Seyahatleri" 19 Mayıs – 30 Haziran tarihlerinde gezginleri, Kelt topraklarının en güzel bölgeleri ve manzaraları ile tanıştırıyor.

İkiye bölünmüş İrlanda’nın güneyinden kuzeyine ve İskoçya’ya yapılan bu yolculuk, katılımcılarına doğa, tarih ve lezzeti bir arada sunuyor. Unutulmaz Kelt Toprakları’nda doğanın yeşillenip çiçeklerle bezendiği Mayıs’ın ikinci yarısında yapılan bu gezide, yağmurdan sonra açan güneşin oluşturduğu gökkuşaklarına da sıklıkla tanık olunuyor. Gezginler, bu mevsimde turist kalabalıklarından da uzak olan bölgede romantik ve doğal güzelliklerin tadını çıkarabilirler.

19 Mayıs'ta İrlanda ve İskoçya seyahati

İrlanda’daki büyüleyici Ring of Kerry, vahşi Burren, nefes kesici Moher Falezleri, çarpıcı Devler Geçidi, İskoçya’nın muhteşem Highlands’lerinin efsanevi Loch Ness’i, romantik Loch Lomond’u, pitoresk kasabaları, koyunların otladığı sisli tepeleri ve vadileri bu gezinin doğal güzellikleri arasında… Bunun yanı sıra, yazar ve şairlerin bıraktıkları kültürel miras ile zengin bir tarihten gelen Dublin, Belfast, Glasgow ve Edinburgh kentleri, İrlanda pub’ları ve viski degüstasyonu da gezinin misafirlerini bekliyor.

19 Mayıs-30 Haziran 2012
"İrlanda & İskoçya"
Tel: 0212 361 20 00

www.dunyaninrenkleri.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER