› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.09.2015

2015 İstanbul koşu programları

Sonbahar'da gerçekleşecek koşu etkinliklerini Pudra.com olarak bir araya getirdik. Doğada olmayı ve koşmayı seviyorsanız bu etkinlikler tam size göre.

Kalp, diyabet ve kemik erimesi gibi hastalıkları önlemek için koşu son derece etkili bir spor. Pek çok hastalığı önlediği gibi koşu yapmak ruh halimize de çok iyi geliyor. Tam da bu yüzden koşu sporunu yaygınlaştırmak için her yıl sıradışı etkinlikler düzenleniyor. Bu etkinlikler sayesinde koşu yapmanın aynı zamanda eğlenceli bir aktivite olduğu da deneyimleniyor. Biz de Pudra.com olarak Sonbahar'da gerçekleşecek en renkli koşuların listesini hazırladık. 

İstanbul koşu etkinlikleri
 

İstanbul Koşu Festivali

İki gün iki farklı parkurda koşmak ister misiniz? Doğa ile iç içe bir ortamda; Intercity İstanbul Park'ta gerçekleşecek festival etkinlikleriyle de merakla beklenen koşulardan. 12 Eylül günü eski Formula 1 yarış pistinde yarışçılar 10K yani 10 kilometre koşacaklar. 13 Eylül günü ise doğa ve yeşillikler arasında, toprak zemin parkur ve sık ağaçların arasında ilerleyen parkurda yarışçılar 5K koşacaklar. Her iki yarışta da büyük ödül Amsterdam Maratonu yolculuğunu kazanmak olacak.
Tarih: 12-13 Eylül 2015
Saat: 10:00 - 20:00
Yer: Intercity İstanbul Park 
istanbulkosufestivali.com

Color Sky 5K İstanbul
Amerika'da başlayan ve dünyanın çeşitli yerlerinde yapılmaya başlanan etkinlik Eylül ayında ilk kez İstanbul'da gerçekleşecek. Her yaştan insanın katılabileceği bu etkinlik bir yarış değil festival olma özelliğine sahip. 5 kilometrelik parkurda her kilometreyi geçtiğinizde üzerinize renkli tozlar dökülecek. Bitiş alanına vardığınızda festivalin adı olan "Color Sky" renklerine bürünmüş olacaksınız. Nişasta unu ve gıda boyasından yapılan renkli tozların alerjiniz olmadığı sürece vücudunuza hiçbir zararı yok. 

Tarih: 13 Eylül 2015
Saat: 14:00
Yer: Atatürk Olimpiyat Parkı
colorsky5k.com

Nike Run Istanbul 2015 10K

Nike Run İstanbul 10K Koşusu

Koşu tutkunlarının merakla beklediği Nike Run İstanbul 2015 10K, bu yıl da heyecan verici bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Koşu sporunu yaygınlaştırmak için düzenlenen bu etkinliklerle dikkat çeken Nike, ‘Yakan İçin Yarış. Şimdi Rövanş Zamanı!’ sloganıyla 20 Eylül Pazar günü tüm koşu meraklılarına bu etkinliğe çağırıyor.

İstanbul’un 212 kodlu Avrupa ve 216 kodlu Anadolu yakasını karşı karşıya getirecek koşuda, sporcular en hızlı olmak ve şampiyonluğu kendi yakasına taşımak için mücadele edecek. Turu tamamlayan herkesin madalya sahibi olacağı bu koşuda en hızlı 1 kadın ve 1 erkek katılımcısı ise Nike We Run Madrid koşusuna gitmeye hak kazanacak.

Karaköy’de başlayacak ve aynı noktada bitecek 10 km’lik koşuya katılmak isteyenler, 16 Eylül 2015’e kadar www.nike.com/istanbul adresinden kayıt yaptırabilecek. Yarış kitini mağazalardan almayı seçenler 11-18 Eylül tarihleri arasında Nike’ın Avrupa Yakası’ndaki Beyoğlu, Aqua Florya, Zorlu ve İstinye Park; Anadolu Yakası’ndaki Akasya, Palladium ve Bağdat Caddesi mağazaları ile ssCadde Outrunner mağazasından yarış kitlerini alabilecek. Expo seçeneğini tercih edenlerse 19-20 Eylül tarihlerinde yarış alanındaki Expo alanından teslim alabilecek.

Tarih: 8 Kasım 2015
Saat: 19:34
Yer: Karaköy
nike.com
 

LifeRun İstanbul Koşusu

Profesyonel fitness eğitmenlerinden oluşan ve herkesin katılımına açık spor aktivite grubu LifeRUN Ekim ayı yeni programında da dopdolu. Egzersiz alışkanlığı yaygınlaştırmayı amaçlayan grup; İstanbul’un keyifli parkurlarında sporseverlerle buluşup koşu, TRX ve yoga gibi fonksiyonel antrenmanları eğitmenler eşliğinde yapmanızı sağlıyor. En iyi yanlarından biri de bunları yaparken hiçbir ücret ödemiyorsunuz. 

Program
4 Ekim Pazar-Belgrad Ormanı
11 Ekim Pazar-Kanlıca Sahil&Kanlıca Hidiv Kasrı
18 Ekim Pazar-Büyükada
25 Ekim Pazar-Kireçburnu
Saat: 09:00
liferunturkiye.com​
 

puma-ignite-your-city-istanbul-kosusu
PUMA Ignite İstanbul Yarışı

Geçen yıl ilk kez 19 Nisan’da 650 sporcunun katılımıyla gerçekleşen PUMA Ignite İstanbul Yarışı’nın ikincisi bu yıl 11 Ekim 2015 tarihinde Caddebostan sahilinde gerçekleşecek. Yarışa katılan sporcular trafiğe kapatılacak olan 10K mesafesindeki parkuru koşarken şehrin kalbinde spor yapmanın ayrıcalığını yaşayacaklar. Kadın ve erkek yaş kategorilerinde ilk 3’e giren sporculara ödül olarak tişört, şort/tayt ve ayakkabıdan oluşan hediye kitleri verilecek. Ayrıca PUMA Ignite İstanbul Yarışı’na katılan her sporcuya bu deneyimi unutulmaz kılmak adına özel hazırlanacak döküm madalyalar dağıtılacak. 

Program
Eğitmenler eşliğinde toplu ısınma egzersizleri
Ignite İstanbul 2015 Koşu Yarışı Startı-10K
PUMA standlarında ikram ve tanıtımların başlaması
Ignite İstanbul 2015 Ödül Töreni
Tarih: 11 Ekim 2015
Saat: 08:00-11:30
pumaigniteistanbul.com 
 

New Balance Büyükada Koşusu
Büyükada New Balance Koşusu

Bu yıl 3. kez gerçekleşecek olan New Balance Büyükada Koşusu için geri sayım başladı. 11,2 kilometreden oluşan doğal parkurunda düzenlenecek olan koşu binlerce kişiyi ağırlayacak. Koşu, profesyonel sporcuların yanı sıra harekete geçmek için büyük sınırları olmayan amatör sporcuların da katılımına açık olacak.

Tarih: 25 Ekim 2015
Yer: Büyükada
newbalancerun.com​
 

37. Vodafone İstanbul Maratonu

Bu yıl Vodafone sponsorluğunda gerçekleşecek 37. İstanbul Maratonu farklı parkurlarla spor bilincine sahip bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyor. İstanbul Maratonu'nun dünyanın kıtalar arasında koşulan tek maratonu olma özelliği var. Avrupa ve Asya kıtalarını birbirine bağlayan Boğaziçi Köprüsü'nde buluşacak yarışmacılar yarışı 5.30 saatlik zaman sınırı içerisinde tamamladıklarında hatıra madalyası verilecek. 

Tarih: 15 Kasım 2015
Saat: 09:00
istanbulmarathon.org


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER