› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.06.2016

Bazen Alaçatı'da keyifli bir hafta sonu

Sanat, tasarım, gurme lezzetler ve özel sohbetleri harika bir şekilde harmanlayan Bazen Alaçatı 24-26 Haziran'da Alaçatı'nın kalbi olacak.

Ramazan Bayramı öncesinde henüz her yer kalabalıklarla dolup taşmazken Alaçatı'da nefis bir hafta sonu güzel olur değil mi? Alaçatı'da tüm mağazalar açık, sezon çoktan başladı. Hava mis, sokaklar hareketli. Yaratıcı tasarımların içinde kaybolmak, nefis doğal ürünleri tatmak ve özel sohbetlere katılmak için istikamet belli: Bazen Alaçatı. Alaçatı'nın en sevdiğimiz mekanlarından Bazen Alaçatı'da 24-26 Haziran'da sanat, tasarım ve lezzet bir arada olacak. "Dükkan içinde Dükkan" mantığıyla farklı tasarımcıları ve üreticileri buluşturan Bazen Alaçatı'da çok keyifli bir hafta sonu yaşanacak.

Bazen Alaçatı'da keyifli bir hafta sonu yaşayın

Bazen Alaçatı ile keyifli bir hafta sonuna ne dersiniz?




















Bazen Alaçatı'da bizi neler bekliyor?
Enerjisine hayran olduğumuz Refika Birgül ve nefis lezzetlerini yaratırken kullandığı "Refika'dan" mutfak malzemeleri ile kitapları bizi bekliyor. Pudrashop'un nefis ekmeklerinin yaratıcısı "Alishiro" dillere destan ekşi mayalı ekmeklerinin yanında "Gargarus Zeytinyağı", "Kuruçeşme Çiftliği" ve "Mom and Pop" ürünleri ile Bazen Alaçatı'da olacak. Tabii Refika Birgül ve Ali Kader bir arada olunca sohbet de bol olur. Lezzet üzerine keyifli bir sohbet için hazır olur.

Nefes konusunda akla ilk isimlerden Nevşah Karamehmet'ten mucizeler yaratan nefes teknikleri ve nefes koçluğu ile ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilir, Homemade Aromaterapi'nin kurucusu Aslı San Bilgin'den bitkiler ve kokularının ruh-beden-zihin üzerindeki etkilerini dinleyebilirsiniz. Bazen Atölye'nin sanat galerisi ise İstanbul Concept küratörlüğünde ünlü film yönetmeni ve yazar Ümit Ünal'in resim sergisine ev sahipliği yapacak. 

Lezzetli ve doğal ürünler tadıp, hayatımıza değer katacak yeni bilgiler öğreneceğimiz, sanat, lezzet ve tasarım dolu bir haftasonu bizi bekliyor. 

Bazen Alaçatı 2016 programı
25 Haziran 2016 Cumartesi 
10:30 Refika Birgül ve Alishiro ile lezzetli bir sohbet
20:00 Ümit Ünal sergi açılışı

26 Haziran 2016 Pazar 
10:30 Nevşah Karamehmet ile nefes 
11:30 Aslı San Bilgin ile Homemade Aromaterapi

Bazen Alaçatı
Adres: 
Hacı Memiş 12012 Sokak No:10 Alaçatı-İzmir

Detayları, Alishiro ve Bazen Alaçatı Instagram adresinden takip edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER