› 
 › 
17.01.2023

İstanbul çevresinde hafta sonu keyfi için 5 rota

İstanbul'a yakın bölgelerde hafta sonu keyfi için nerelere gidebilirsiniz, sizin için listeledik.

İstanbul’a Yakın Yerlerde Hafta Sonu Keyfi Yaşa!

İstanbul çevresinde hafta sonu için 5 rota
Hafta sonunu Ucuzabilet’in seyahat öneriyle taçlandır! İstanbul’a yakın yerlerde doğanın sunduğu güzelliklerle buluşmak için önerilen rotalardan birini seç ve hazırlıklara başla. Birbirinden güzel kış etkinlikleri, bisiklet ve ATV ile yapabileceğin doğa gezileri, yelken ve kürek gibi su sporu aktiviteleri ve çok daha fazlası bu rotalarda seni bekliyor.

Yedigöller Milli Parkı
Bolu'nun merkezinde konumlanan Yedigöller, 1965'ten beri milli park statüsüne sahip. Parkın içerisinde Bizans dönemine ait kalıntılar bulunuyor. Misafirlerine harika bir doğal atmosfer sunan Yedigöller'de, alabalık gibi lezzetlerle de buluşabilirsin. 

Sapanca 
Hafta sonu gezilerinin en popüler adreslerinden biri olan Sapanca, sakin bir hafta sonu gezisi isteyenlerin tam aradığı rota...  Sapanca Gölü’nde kano ve kürek etkinlikleri ile keyifli zaman geçirebilirsin. Gölün etrafında farklı damak tatlarına uygun birçok alternatif bulunsa da, bölgede mangal lezzetleri çok fazla tercih ediliyor.

Saklıgöl 
Şile merkeze 8 km uzaklıkta kalan Saklıgöl'de, doğanın tadını doya doya çıkarabileceğin birçok restoran ve kafe bulunuyor. Bölgede, ocak ayında yapılan orta zorlukta bir sportif doğa yürüyüşü etkinliği de mevcut.

Abant
Abant Gölü Tabiat Parkı girişinde bölgeyi tanıtmak amacıyla kurulan bir doğa müzesi yer alıyor. Abant’ta; kamp, olta balıkçılığı, doğa yürüyüşü ve bisiklet gibi aktivitelerin yanı sıra yamaç paraşütü gibi adrenalin dolu bir deneyim de yaşayabilirsin.

Gölcük Gölü
Kartpostallık bir doğa manzarasıyla karşılaşmak istiyorsan rotanı Gölcük Gölü Tabiat Parkı’na çevir! Gölcük Gölü denince akıllara hemen göl kıyısında yer alan huzurlu bir ev manzarası geliyor. Tarım ve Orman Bakanlığına ait bu ufak konukevi oldukça güzel görünüyor. Dinlenme odaklı geziler için harika bir fırsat sunan Gölcük Gölü'ne, araçla girişe izin verilmiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER