› 
 › 
Pudra.com 27.04.2012

Peri Bacaları'nda küçük bir kaçamak

Dünyanın en romantik otellerinden biri olan Argos in Cappadocia'nın "Küçük Bir Kaçamak" paketiyle Kapadokya’nın büyülü dünyasında baharı yaşayın.

"Holidays for Couples" dergisinin geçtiğimiz yıl "Dünyanın En Romantik 25 Yeni Oteli"nden biri seçtiği, Conde Nast Johansens’in ise "Dünyanın En Romantik 4 Otelinden Biri" olarak gösterdiği Argos in Cappadocia, çiftlere unutulmaz bir tatil vaad ediyor.

Peri Bacaları'nda küçük bir kaçamak

Kapadokya’nın kalbi eski Uçhisar köyünde bulunan ve "içinden köy geçen otel" olarak tanımlanan Argos in Cappadocia’nın kendine ait yaşam alanı, geniş banyo ve yatak odasından oluşan süitlerinde iki gece konaklama, dileyen misafirlere odalarının mahremiyetinde sabah kahvaltısı ve Erciyes Dağı ile Güvercinlik Vadisi manzaralı restoranda başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan bir akşam yemeği ile otelin kendi bağlarının üzümlerinden üretilmiş enfes Kalecik Karası şarabı sunulan paket,"Küçük Kaçamak Paketi" KDV dahil 650 Euro.


Binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi, buna bağlı mağaralar, yer altı tünelleri ve tarihi evlerden oluşan kalıntıların restorasyonuyla hayata geçirilen Argos in Cappadocia’nın şu anda 40 odası bulunuyor, odalardan birçoğunun kendine ait teras, bahçe ya da avlusu var. Köyün Güvercinlik Vadisi’ne bakan yamacına kademeler halinde yayılan konaklardan oluşan otel, bu özel konumu, yaşam alanlarını birbirine bağlayan benzersiz peyzajı, otantik yerleşime olan estetik sadakati, incelikli iç dekorasyonu ve üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Bünyesinde bulunan ikibin yıllık manastır yerleşkesi Bezirhane, bir zamanlar kervansaray olarak kullanılan, keşişlerin ve rahiplerin barındığı, İpek Yolu üzerinde deve kervanlarının konakladığı, beziryağının üretildiği bir mekan. Bu tarihi yapı, olağanüstü akustiği ve iki dev kubbesiyle alışılmışın dışında konseptlerle gerçekleştirilen rüya gibi düğünlere, konser ve performanslara ev sahipliği yapıyor. Dileyenler, Kapadokya’nın tadını, baharda Güvercinlik Vadisi’ni seyrettikleri terasta, sıcak sohbetlerle çıkarıyorlar.

"Küçük Bir Kaçamak Paketi", 30 Ağustos tarihine kadar, otelin müsaitliği doğrultusunda geçerli.
Daha fazla bilgi için:
www.argosincappadocia.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER