› 
 › 
25.12.2023

Yeni yıl için popüler yılbaşı rotaları

Yeni yılı ister doğanın içinde, ister farklı bir kültürü keşfederken sevdikleriniz ile birlikte karşılayabileceğiniz yurtiçi ve yurtdışı tatil rotaları...

'Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer' derler. O halde yeni yılı gezerek, yepyeni yerleri keşfederek geçirmek için rotamızı farklı coğrafyalara çevirelim. İşte yeni yılı karşılaşmak için şahane gezi önerileri...

Yeni yılı geçirmek için en popüler yılbaşı rotaları

Köln, Almanya 
 
Köln, Almanya


Christmas Market yani, Noel Pazarı deyince akla ilk gelen yer Almanya oluyor. Yılbaşı alışverişi yapmak isteyenlerin büyük ilgisini gören Noel Pazarı’nda yeni yıl ruhunu en renkli haliyle hissedebilirsiniz. 

Yılbaşı için rotanızı Köln’e çevirecek olursanız; burada bulunan Çikolata Müzesi’ni, Köln Hayvanat Bahçesi’ni, Schildergasse ve Hohe adlı alışveriş caddelerini, Roma Germen Müzesi’ni ve Köln Teleferiği’ni de görüp deneyimlemeden geri dönüş yoluna geçmeyin.

Köln Katedrali’nin renkli ışıkları altında yılbaşı gecesini fotoğraflamak, denk gelebilirseniz buradaki Noel ayinine katılmak ve şehrin baş döndüren sokaklarında saatlerce dolaşmak yeni yıla girerken unutamayacağınız deneyimlerden sadece birkaçı olacak.

Kapadokya, Nevşehir

Türkiye’de yaşayan herkesin gezip görmesi gereken yerler arasında yer alan Kapadokya, yılbaşı için tercih edilebilecek rotalardan biri. Nevşehir’in merkezinde kısa bir tur attıktan sonra Kapadokya’daki peri bacalarını tek tek ziyaret etmek, balona binmek ve yeni yılı gökyüzünden selamlamak için yılbaşı tatilinden daha iyi bir fırsat olamaz.

Londra, İngiltere 

Yılbaşı deyince akla ilk gelen yerlerden biri Londra oluyor. Binbir renge bürünen sokakları ve mekanları ile yılbaşı ruhunu derinden hissedeceğiniz Londra, her yıl dünyanın birçok yerinden turiste ev sahipliği yapıyor.

İster Thames Nehri’ni gören lüks bir restoranda içeceğinizi yudumlayın, isterseniz de Hyde Park’ın tam ortasında kurulan ‘Winter Wonderland’ adlı Noel pazarında tam anlamıyla kendinizden geçin.

Thames Nehri ve London Eye gibi turist noktaları bu özel gecede tamamen renkli ışıklara bürünüyor.
Saatler 00.00’ı gösterdiğinde ise tam 15 dakikalık havai fişek gösterileri dünyanın her yerinden şehre gelen turistleri adeta büyülüyor.

Paris, Fransa 
 
Paris, Fransa

Yılbaşını yurtdışında kutlamak isteyen romantik çiftlerin ilk tercihi Paris oluyor. Paris’te Eiffel Kulesi’nin geceye özel ışıklandırmasını ve ses dalgalarıyla yapılan olağanüstü şovlarını izleyebilir, geceyi Seine Nehri üzerindeki gemi turlarından birinde geçirebilirsiniz.

Olympos, Antalya
 
Olimpos Antalya

Alışılmışın dışında farklı bir noktada yeni yıla girmek istiyorsanız size önerimiz Olympos! Hem arkeolojik tarihi ve mistik atmosferi hem de doğanın sunduğu güzellikleri ile herkese kucak açan Olympos, sessiz, sakin ve doğanın içinde yeni yıla girmek isteyenlerin tercihi. Ağaç evler, pansiyonlar ve bungalov evler gibi mütevazı ve uygun fiyatlı konaklama seçenekleri ile özellikle arkadaş grubunuzla gitmek için mükemmel bir seçenek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER