› 
 › 
Pudra.com 01.03.2012

10 muhteşem Elidor kızından biri sen olabilirsin

Elidor ve Vogue Türkiye 10 muhteşem Elidor güzelini seçiyor. Siz de 10 güzelden biri olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit.

Muhteşem saçlarla gelen güzelliğin yaratıcısı Elidor ve Vogue Türkiye, “Spot Işıkları Seni Bekliyor” projesi için bir araya geldi. Facebook üzerinden yürütülen yarışmadan seçilecek olan 10 muhteşem Elidor güzeli, Vogue Türkiye’nin Nisan 2012 sayısında yer alacak.

10 muhteşem Elidor kızından biri sen olabilirsin

Elidor’un Vogue Türkiye’yle birlikte başlattığı Spot Işıkları Seni Bekliyor yarışması, Elidor kızlarına kaçırmayı göze alamayacakları kadar muhteşem bir fırsat sunuyor. facebook.com/ElidorTurkiye sayfası üzerinden ulaşılabilen yarışma, 10 muhteşem Elidor kızına Vogue Türkiye’nin Nisan ayı çekimlerinde yer alma şansı tanıyacak. Saray konseptinde gerçekleştirilecek olan çekimlerde yer alma fırsatına sahip olan Elidor kızları, dünyanın en önemli moda dergisi, Vogue Türkiye edisyonunda yer alarak milyonlarca kızın gerçekleştirmek istediği bir hayali gerçekleştirecek.

Başvurular 7 Mart’a kadar devam ediyor!
Yarışmaya katılmak isteyen genç kızlar, iki Elidor sorusunu cevaplayarak Elidor Facebook sayfasından ulaşılabilen başvuru formunu dolduracak ve birer adet boy ve portre fotoğrafını da forma ekleyerek yarışmaya katılabilecek. 7 Mart’a kadar devam edecek olan yarışmanın kazananlar listesi facebook.com/ElidorTurkiye sayfasından takip edilebilir.

www.facebook.com/ElidorTurkiye


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER