› 
 › 
Radikal 06.06.2011

10 yılın en seksi kadını

Amerikan Spike TV'nin düzenlediği Guys Choice Awards'da Jennifer Aniston "10 yılın en seksi kadını" seçildi. Yıldızlar yeteneklerine göre değil, 'seksapellerine' göre ödülendirildi.

Los Angeles’ta Sony Pictures Studios’da düzenlenen ödül töreninde, seçimleri Spike TV’nin erkek izleyicileri yaptı. Televizyon kanalının web sitesi üzerinden yapılan oylamada, ünlüler cinsel cazibeleri ve karizmalarına göre ödül kazandı.

10 yılın en seksi kadını

Kırmızı halı, Oscar törenini aratmadı; geceye Robert De Niro, Justin Timberlake, Eva Mendes gibi isimler katıldı. Jennifer Aniston ‘10 yılın en seksi kadını’ seçilirken, top model Rosie Huntington-Whiteley de rakibi Candice Swanepoel’i saf dışı bırakarak ‘favori kız arkadaş’ ödülünü aldı.

Mila Kunis de ‘seksapelin doruk noktası’ ünvanını aldı. Gece, eski sevgililerin de buluşma noktası oldu. ‘The Avengers’ filminin çekimleri New Mexico’da devam eden Scarlett Johansson, sunucu olarak katıldığı geceye bir hayli geç gelerek, iki hafta önce ayrıldığı Sean Penn’le karşılaşmaktan kaçındı. Justin Timberlake’in eski aşkları Cameron Diaz ve Mila Kunis de, birbirleriyle selamlaşmadı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER