› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.08.2016

Hafta sonu evlenen ünlüler

Emre Aydın, Berk Oktay ve Gökhan Tepe geçtiğimiz hafta sonu evlendi. Ünlü sanatçıların düğünlerinin detayları Pudra.com'da.

Cumartesi ve pazar ünlü düğünleri açısından oldukça zengin bir hafta sonu oldu. Tamı tamına 3 ünlü isim evlilik dünyasına adımlarını attı. Bu isimler başarılı rock müzik sanatçısı Emre Aydın, yakışıklı oyuncu Berk Oktay ve romantik şarkılarıyla dikkat çeken Gökhan Tepe



Hafta sonu evlenen ünlüler
Emre Aydın ve Eda Köksal'ın düğünü

Rock müziğinin iddialı ismi Emre Aydın, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Eda Köksal ile 20 Ağustos'ta Eda Köksal'ın memleketi Ordu'da evlendi. Taze evliler hem Emre Aydın'ın memleketi Antalya'da hem de 9 Eylül tarihinde Şile'de birer düğün daha yapacak. 
emre aydın eda köksal düğün







Emre Aydın ve iç mimar Eda Köksal, Emre Aydın evini dekore ettirirken tanışıp kısa sürede bir ilişkiye başladı. İkili daha sonra Emre Aydın'ın filminde de birlikte çalıştı. Eda Köksal, Aydın'ın korku filmi "Cinni: Uyanış"ın başrolünde yer aldı. 
 

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu'nun düğünü

berk oktay merve şarapçıoğlu düğün

























"İlişki Durumu Karışık" isimli romantik komedi tarzındaki dizinin başrolünde oynayan yakışıklı oyuncu Berk Oktay'da bu hafta sonu dünyaevine giren isimler arasında. Oktay 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile 21 Ağustos'ta evlendi. Çiftin düğününe geçtiğimiz sene evlenen Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil'den, Deniz Akkaya'ya birçok ünlü isim katıldı. 
 

Gökhan Tepe ve Aylin Özer'in düğünü

gökhan tepe aylin özer evlilik






























Romantik şarkıcı Gökhan Tepe, iki yıldır birlikte olduğu vokalisti Aylin Özer ile 21 Ağustos'ta Gümüşsuyu CVK Bosphorus Hotel’de dünyaevine girdi. Çiftin düğününe sanatçı ve müzisyen dostları katıldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER