› 
 › 
13.11.2017

39. İstanbul Maratonu'nda ünlü isimler

"Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" temasıyla 12 Kasım Pazar günü düzenlenen 39. İstanbul Maratonu'nda birçok ünlü isim de vardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından bu yıl "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" temasıyla koşulan Vodafone İstanbul Maratonu’na Türkiye dahil 111 ülkeden 30 bine yakın sporcu katıldı.

39. İstanbul Maratonu'nda ünlü isimler

12 Kasım Pazar günü 39. kez gerçekleştirilen, dünyada kıtalar arası koşulan ilk yarışta Hülya Koçyiğit , Wilma Elles, Sedef Avcı, Tuğba Melis Türk, Aslıhan Güner gibi ünlü isimler de vardı.
sedef
wilma

Şenlik havasında geçti
 
"Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" temasıyla; maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoriden oluşuyordu.
 
Avrupa’nın en iyi 11, dünyanın en iyi 22 maratonundan biri olan İstanbul Maratonu’nda yaklaşık 100 bin İstanbullu da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde buluşarak Asya'dan Avrupa'ya geçti.

Hayatında ilk kez bir maratona katıldığını ifade eden Hülya Koçyiğit, "Vatanımızın en çok ihtiyacı olan birlik ve beraberlik ruhuyla, aynı amaç için ortak paydada buluştuk" diye konuştu.
hülya
maraton


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER