› 
 › 
Pudra.com 22.03.2012

Ajda Pekkan'ın kalbine üçüncü stent takıldı

Yıllardır kalp hastası olan Ajda Pekkan’ın daha önce iki stent takılan kalbine rahatsızlığı nüksedince bir stent daha takıldı.

Sahne enerjisi ve şovlarıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Ajda Pekkan'ın (66) dört yıldır kalp hastası olduğu ve durumu en yakın dostlarından bile gizlediği öğrenildi.

Ajda Pekkan'ın kalbine üçüncü stent takıldı

Vatan gazetesinde yer alan habere göre, rutin kontrol için doktora giden ve kalp damarlarının ikisinde daralma tespit edilen Pekkan neredeyse by-pass’tan döndü, sağ ve sol damarına ameliyatla iki stent yerleştirildi.

Annesini kalp krizinden kaybeden Pekkan bu nedenle kontrollerini ihmal etmedi. Kendini iyi hissetmeyince geçen hafta salı günü de tanı merkezine giden sanatçı, stentlerde sorun olmadığını ancak sağ kalp damarında yeni bir daralma olduğunu öğrendi.

Bunun üzerine geçen hafta sonu hastaneye giden Pekkan'a yapılan anjiyo ile sağ kalp damarındaki daralma yeni bir stent takılarak başarıyla açıldı. Sanatçının çalışması için birkaç ay dinlenmesi tavsiye edildi. Doktorlarının "riskli" diye uyarmasına rağmen Pekkan’ın konserlerini iptal etmediği öğrenildi.

Süperstar’ın annesi Nevin Dobruca da 1999’daki Marmara Depremi’nden etkilenmiş ve kalp krizi sonucu 74 yaşında vefat etmişti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER