› 
 › 
05.02.2016

Büyük aşk gerçek oldu

Yıllar önce hıçkırıklarla izlediğimiz Love Story filminin kahramanları sonunda kavuştu. Detaylar haberimizde.

Love Story çoğumuzun izlediği ilk aşk filmi. Filmin oyuncularıyla ilgili yıllar sonra bizi büyük şaşkınlığa uğratan ve sevindiren bir haber aldık. Şimdi önce video'yu tıklayın ve filmin unutulmaz müziği eşliğinde haberi okumaya devam edin.

Büyük aşk gerçek oldu

 
Senaryosu Erich Segal tarafından yazılan "Love Story" yayınlandığı dönem birçok ülkede gişe rekorları kırarak, haftalarca sinemalarda kalmış. İki gencin tutkulu aşk hikayesini konu alan yapımın başrollerini güzeller güzeli Ali MacGraw ve dönemin en yakışıklı aktörlerinden Ryan O'Neal oynuyor. O unutulmaz müzik ise Francis Lai tarafından bestelenmiş. Hatta filmden sonra gelen talepler üzerine bir de kitabı çıkmış ve yine satış rekorları kırmış. Tüm bu başarılar filmin birçok ödül kazanmasını sağlamış.

Aşk bu kadar mı güzel anlatılır? İnsan filmi izlerken acıyı gerçekten bu kadar çok içinde hissedebilir mi? Nasıl saf nasıl da abartıdan uzak bir hikaye! Defalarca izlesek de sıkılmayız. 

ryano-neal-ali-macgraw-evleniyor
Sizi daha fazla meraklandırmadan asıl habere gelelim. Filmdeki umutsuz aşkın sahipleri gerçek hayatlarında da yıllarca aşkı aradılar. Hayat onları farklı insanların yanına sürekledi. İnişli çıkışlı ilişkiler ve sonu hüsranla biten evlilikler yaşadılar. Sonra bir gün tekrar bir araya geldiler. Geçip giden onca yıldan sonra gerçek aşkı birbirlerinde buldular. 74 yaşındaki Ryan ile 76 yaşındaki Ali geçtiğimiz günlerde evleneceklerini açıkladılar. Düğünlerinin Haziran ayında gerçekleşmesini planlıyorlar.

Ne diyelim... Dileriz bir gün herkes gerçek aşkına kavuşur.
mutluluk gözyaşı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER