› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.09.2014

Angelina Jolie - Brad Pitt düğününden detaylar

Angelina Jolie ve Brad Pitt 23 Ağustos 2014'te aile arasında yapılan bir törenle evlendiler. Brangelina çiftinin düğününden detaylar Pudra.com'da.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in, Correns’teki Fransız köyünde bulunan mülklerinde evlenmelerinden bir hafta sonra People ve Hello dergileri, aile bireyleri ve arkadaşlarından oluşan 20 kişilik özel düğün töreninin fotoğraflarını yayınladı.

Angelina Jolie - Brad Pitt düğününden detaylar

angelina jolie people coverAngelina Jolie’nin törende giydiği muhteşem fildişi ipek elbise, Atelier Versace’nin usta terzisi Luigi Massi tarafından tasarlandı. İlk başta oldukça sade görünen elbisenin duvağı, çocuklarının yaptığı resimlerle kaplanmıştı. People dergisinin haberine göre, Massi; Maddox, Pax, Zahara, Vivienne, Shiloh ve Knox tarafından yapılmış onlarca renkli ve eğlenceli tasarımları elbiseye dikti. Jolie People dergisine “Luigi benim için aileden biri gibi, bu elbiseyi başkasının yapmasını düşünemezdim bile. Çocukları tanıyor ve önemsiyor. Bunları bir araya getirmek harikaydı.” dedi. Brad Pitt ise kendi takım elbiselerinden birini giydi ve oğlundan ödünç aldığı kravatı taktı.

Tören ise oldukça kişisel ve aile odaklıydı. People’ın haberine göre çocuklar Jolie ve Pitt'in yeminlerini yazmalarına yardım etmişlerdi. Maldox ve Pax, annelerinin yanında yürürken, Zahara ve Vivienne bahçeden gelen yaprakları dağıtma görevini aldılar. Shiloh ve Knox yüzükleri taşırken Pax da pastayı pişirdi.

Jolie ve Pitt “Bugünün rahat ve kahkaha dolu olması bizim için çok önemliydi. Çocuklarımızla paylaşmak için oldukça özel bir gün ve ailemiz için çok mutlu bir zamandı.” dediler.

angelina jolie dugun gelinlik


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER