› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.01.2013

Angelina Jolie hamile mi?

Hollywood'un en gözde çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yedinci çocuklarını bekledikleri dedikodusu yayılıyor.

Angelina Jolie’nin yeni bir bebek beklediği söylentileri yayılıyor. Geçen yıl nişanlandığı Brad Pitt ile altı çocuğu olan Jolie’nin en küçükleri dört yaşındaki ikizleri Knox ve Vivienne olmak üzere altı çocuğu bulunuyor.

Angelina Jolie hamile mi?

Geçen yıl Maleficent filmini çekerken görülen Jolie’nin o zamandan beri hiçbir yüksek profilli etkinliğe katılmaması dikkat çekti. Spot ışıkları altında olmaktan kaçınan Jolie’nin yeni bir hamilelik yaşadığı öne sürüldü.

Star dergisinin Amerikan edisyonunda Jolie’nin sabah bulantısı yaşadığı ve toplum içinde dikkat çekmek istemediği iddia edildi ve şöyle denildi: “Angelina Jolie şu anda diğer çocuklarına odaklandı ve onları yeni bebeğe hazırlamaya çalışıyor.”

Dergiye bilgi veren kaynağa göre Jolie, yıllardır yeni bir çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor ama Pitt yoğun ve karışık çalışma tempoları nedeniyle bu konuda temkinli davranıyor. Çift, her ikisinin de geç saatlere kadar çalıştıkları bir tempoda çocuklarına zaman ayıramayacaklarını bildiklerinden birinin çalıştığı, diğerinin çocuklara zaman ayırdığı bir standardı yakalamanın üzerinde duruyor.

Jolie ve Pitt çifti şimdilik hamilelik haberini doğrulamıyor.


Etiket: ünlüler, hamile
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER