› 
 › 
Pudra.com 10.05.2012

Angelina Jolie ve Brad Pitt İstanbul gezisini iptal etti

“Kan ve Aşk” filminin Türkiye galasına katılmaya hazırlanan Angelina Jolie ve Brad Pitt, son anda İstanbul'a gelişlerini iptal etti.

Angelina Jolie, ilk yönetmenlik denemesi “Kan ve Aşk”ın (In the Land of Blood and Honey) galası için pazartesi günü Brad Pitt’le birlikte Mars Entertainment’in davetlisi olarak Türkiye’ye gelecekti. Ancak ünlü çift, bu ziyareti iptal etti.

Angelina Jolie ve Brad Pitt İstanbul gezisini iptal etti

Mars Entertainment Group CEO’su ve Kurucu Ortağı Muzaffer Yıldırım, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, çiftin Joline’nin yeni filminin çekimleri nedeniyle ziyareti iptal ettiğini açıkladı:

“Angelina Jolie’yi Mars Entertaintment Group olarak ‘Kan ve Aşk’ filminin galasına davet ettik. Filmin Türkiye distribütörü Pinema’nin sahibi Pamir Demirtaş ile birlikte hareket edip Jolie ile bütün görüşmeler ve anlaşmaları tamamlandık. Kendisi, yönetmeni olduğu filmin galasına Brad Pitt ve filmin oyuncularından beş kişilik bir grupla 14 Mayıs’ta İstanbul’a geleceğini teyit etti. Otelde özel odası ayarlandı.

Tüm güvenlik önlemleri alındı. İstanbul’da kalış süresince programı hazırlandı. After party için düzenlemeler yapıldı. Gala davetiyeleri basıldı ve gönderme aşamasına gelindiğinde, şu anda oynadığı başka bir filmin çekim programının günleri değiştiği için son anda üzülerek gelişlerini iptal etmek zorunda kaldıklarını bildirdi.”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER