› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.05.2012

Arayın, Tuğçe Işınsu isminizi analiz etsin!

Radyo 24'teki "Pudra Kadınları" programımızda bugün isim analisti Tuğçe Işınsu'yu konuk ediyoruz. Programa telefonla katılabilir, Tuğçe Işınsu'dan isminizin analizini yapmasını isteyebilirsiniz. Bekliyoruz!

Her çarşamba, 12.00-13.30 saatleri arasında, 91.6 frekansından yayın yapan Radyo 24’teki Pudra Kadınları programımızda bugünkü konuğumuz melek terapisti ve spirütüel yaşam koçu Tuğçe Işınsu.

Arayın, Tuğçe Işınsu isminizi analiz etsin!

Seda Sayan, Saba Tümer, Derya Baykal ve Okan Bayülgen'in programlarında konuk, "Yemekteyiz" yarışmasında yarışmacı olarak tanıdığımız Tuğçe Işınsu'nun bundan daha fazla etiketi var: Astrolog, rüya yorumcusu, tarot falcısı, reklamcı...

Bir başka etiketi de isim analisti. İşte bugünkü programda asıl odaklanacağımız konu bu. Işınsu ile isimlerin anlamlarını, kişilik ve aşk hayatıyla bağlantılarını konuşacağız. Tabii ondan sevdiğimiz ünlülerin de isim analizini yapmasını isteyeceğiz. Dilerseniz siz de programa katılabilir, Tuğçe Işınsu'ya isminizin analizini yaptırabilirsiniz.

Bunun için Pudra.com’un Facebook ve Twitter sayfalarını kullanabilir ya da 0212 274 10 52-57 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

İkili ilişkiler danışmanlığı da yapan, "Onu Baştan Çıkar!" kitabının yazarı Tuğçe Işınsu ile baştan çıkarmanın 25 kuralını ve aşkı da konuşmayı ihmal etmeyeceğiz. Bugün sizi çok renkli bir program bekliyor. Mutlaka bize katılın!

Saat 12.00’de radyonuzun frekansını 91.6'ya getirmeyi unutmayın! Radyo 24’ü Radyo24.com.tr adresinden de dinleyebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER