› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.02.2016

Sevginin engeli yok!

"Aşkını Başka Dilde Anlat" etkinliği sevgilinize anlamlı bir hediye sunmak için harika. Etkinlik 12-13 Şubat'ta Akmerkez'de gerçekleşecek.

Dem Derneği farkındalık yaratan projeleri ile bizi heyecanlandırmaya devam ediyor. İşitme engellilerin toplumdaki varlığına vurgu yapan bu projeler, eminiz ilerleyen zamanlarda daha geniş kitlelere yayılacak.

Sevginin engeli yok!

Dem Derneği'nin Sevgililer Günü'ne yaklaşırken 12-13 Şubat tarihleri arasında düzenlediği "Aşkını Başka Dilde Anlat" etkinliği işitme engellileri anlamamız ve sevdiklerinize anlamlı bir hediye sunmanız için güzel bir fırsat. Akmerkez'de yapılacak, Ayşe Damla İşeri tarafından kurgulanan "Aşkını Başka Dilde Anlat" etkinliği, Türk İşaret Dili ve Kültürü'ne ilgiyi arttırmayı amaçlıyor. Bu etkinliğe katılanlar sevgi sözcüklerini işaret diline aktararak, çektikleri videoları sevdiklerine hediye edebilecek. Etkinlikte 6 farklı temada video çekme imkanı sunuluyor. Ayrıca Akmerkez, katılım gösteren her ziyaretçi adına, 50TL'lik etkinlik bileti hediye ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER