› 
 › 
Pudra.com 05.03.2015

Avon "Döngüyü Kır" kampanyasını başlattı

Avon, "Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddet" konusunda dünyanın dört bir yanında sürdürdüğü mücadelesini Türkiye’de de başlattı. Avon, bu amaçla AÇEV'le birlikte bilinçlendirme çalışmaları ve projelere fon sağlamak için ürün satışı yapacak.

Avon, dünyadaki en önemli toplumsal sorunlardan biri olan Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddet konusundaki sosyal sorumluluk çalışmalarını Türkiye’de de başlattı. Avon artık "Aile İçi Şiddete Karşı Sessiz Kalma! Döngüyü Kır!” kampanyasıyla şiddete karşı bilinçlendirme çalışmaları yapılacak.

Avon

Araştırmalara göre şiddet uygulayan yetişkinlerin büyük bölümünde, çocuklukta aile içi şiddete maruz kalma veya tanık olma öyküsü var. Bu noktadan yola çıkan Avon, kadınları ve erkekleri, daha küçücük yaştan içine alan bu sarmaldan çıkarmak için “Döngüyü Kırın” diyor. Çünkü Avon, iletişimi kuvvetli çocuklar yetiştirmenin, bu önemli soruna çözüm olabileceğini düşünüyor.

Avon, kuşaktan kuşağa aktarılan bu şiddet döngüsünü kırmak için sosyal medyada da bir kampanya başlattı. Herkesi döngüyü kırmaya davet etmek için viral bir film çekildi. Destekçilerden avuçlarına "döngüyü kır" yazıp sosyal medya hesaplarından #döngüyükır etiketi ile paylaşmaları isteniyor.

Avon, bu konuda AÇEV ile birlikte temsilci eğitimlerine de başlıyor. Eğitimi alan gönüllüler, sahadaki Temsilcilere, Müşterilere ve diğer tüm kadınlara 2 saatlik şiddetle mücadele semineri verecek. 3 yılın sonundaki hedef, çarpan etkisi ile toplamda 54 bin kadına ulaşmak.

Sonsuzluk Kolyesi’nin geliri de kadınlara ulaşmak için kullanılacak
Aile içi şiddet konusundaki çalışmalara fon yaratmak için "Güçlü Kadınlar Sonsuzluk Kolyesi"nin satışından elde edilen tüm gelir projeye aktarılacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER