› 
 › 
Pudra.com 31.07.2013

Bayramda Darüşşafaka’ya destek olun

Bu bayramda çocukların eğitimine katkıda bulunarak onlara bir hediye vermek isterseniz Darüşşafaka'nın “Var Ettiniz, Var Olun” kampanyasına destek olabilirsiniz.

Darüşşafaka Cemiyeti, “Var Ettiniz, Var Olun” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında, Ramazan Bayramı'nda bağış çağrısında bulunuyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da “fitre ve zekât” adı altında yapılan bağışlar ayrı bir havuzda toplanarak, Darüşşafaka’da okuyan öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak.

Bayramda Darüşşafaka’ya destek olun

Siz de bu Ramazan Bayramı’nda çocukların eğitimine katkıda bulunmak isterseniz, Darüşşafaka’ya bağış yaparak eğitimde fırsat eşitliğine destek verebilirsiniz. Aynı zamanda bireysel ve kurumsal bağış sertifikalarını tercih ederek de sevdikleriniz veya çalışanlarınız adına Darüşşafaka’ya bağış yapabilirsiniz.

Darüşşafaka, annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocukları 10 yaşındayken ailelerinden emanet alarak onlara uluslararası standartlarda eğitim fırsatı sunuyor. Her bir çocuğun düşünen, araştıran, sorgulayan, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu, aydın bireyler olarak hayata atılmasını sağlayan Darüşşafaka’da ortaokul birinci sınıftan lise mezuniyetine kadar tam burslu, yatılı, İngilizce eğitim veriliyor. Öğrencilerin eğitim giderlerinin yanı sıra barınma, sağlık, giyim, kırtasiye gibi tüm ihtiyaçları değerli hayırseverlerin bağışlarıyla karşılanıyor.

Darüşşafaka bağış sertifikalarıyla ilgili bilgiye, bağış yapılabilecek bankaların hesap numaralarına ve online bağış sayfasına Darussafaka.org adresinden ulaşabilirsiniz.


Bilgi için:

Ayşe Uluğkay: 0212 438 63 50 – 132

Gözde Fırtına: 0212 438 63 50 – 156


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER