› 
 › 
27.10.2017

Ben de varım diyenler, Dijital Topuklar'da

Birçok ünlü ismin yer alacağı Dijital Topuklar'da "Ben de varım!" diyorsanız detaylı bilgi Pudra.com'da.

Dijital dünyada "Ben de varım!" diyen sosyal medyanın aktif oyuncuları, kadınlar Dijjital Topuklar'da yerini alacak.

Ben de varım diyenler, Dijital Topuklar'da

1 Kasım’da Uniq Hall İstanbul’da gerçekleştirilecek etkinliğin bu seneki teması ise #beniseviyorum olacak. Her geçen gün programını geliştiren Dijital Topuklar'da bu sene birçok ünlü isim var. Bu isimlere bakacak olursak:

Ayşe Arman, Özlem Gürses, Ali Koç gibi alanında tanınmış isimler moderatör olarak yerlerini alırken, parodi hesabı ve yeni kitabıyla sevilerek takip edilen Hande Birsay (hihieved), reçel kaynatamayan bir kadın olarak reçel yazmaya ve "Reçel'e Yazılan Hikayeler" adlı blogunu duyurmayı amaçlayan Rümeysa Çamdereli, yıllardır karikatürleriyle herkesi güldüren Erdil Yaşaroğlu da yer alacak.

"Yazan Kızlar Kardeştir" başlıklı değişim hikayesi ile oyuncu ve yazar İclal Aydın, renkli videolarıyla Youtube’da sesini duyuran Aslı Kızmaz, Bilgi Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Hukuku Enstitüsü‘nde “Türk Hukuku’nda Bilişim Suçları” dersi veren hukuk danışmanı Gökhan Ahi gibi isimler ise "dijital medyada paylaşılanların sorumluluğunu üstlenme, girişimci dijital kadınların yol haritalarını oluştururken dikkat edilmesi gerekenler, Z kuşağına hitap etmenin incelikleri, dijital iletişimde toplumsal cinsiyet eşit(siz)liği" gibi konularda bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

dijital topuklar




1 Kasım 2017 Çarşamba günü Maslak'taki Uniq Hall İstanbul'da gerçekleşecek ve saat 09:00'da başlayıp tüm gün devam edecek Dijital Topuklar Zirvesi biletlerine Biletix’ten ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi: www.dijitaltopuklar.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER