› 
 › 
Pudra.com 05.03.2012

Beren Saat'e görümce desteği

Kenan Doğulu'yu Beren Saat'e yakıştıramayan Saat hayranlarının eleştirilerine Kenan Doğulu'nun kız kardeşi Canan Doğulu'dan tepki geldi: "Beren ile abim çok yakışıyorlar."

Bir süredir aşk yaşan Beren Saat ve Kenan Doğulu birlikteliğinde hayranlarının eleştirilerine maruz kalan Saat'e Kenan Doğulu'nun kız kardeşi Canan Doğulu'dan destek geldi. Doğulu, "Ağzı olan konuşuyor. Beren ile abim çok yakışıyorlar. Aman nazar değmesin" dedi.

Beren Saat'e görümce desteği

Kenan Doğulu'yu Beren Saat'e yakıştıramayan Saat hayranları ünlü sanatçı için açtıkları fan sitesinden ilişkiye dair olumsuz yorumlar yapınca Canan Doğulu kabuğundan çıktı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; fanların yorumları karşısında Kenan hayranları tarafından mesaj yağmuruna tutulan Canan, tepkisini erkek kardeşine destek çıkarak gösterdi. Abisinin fanları "Bu memlekette hiç düşünmeden, saygısızca, ağzı olan konuşuyor. Boşverin takılmayın. Çok yakışıyorlar. Aman nazar değmesin" şeklinde mesaj gönderdi.

Böylelikle Canan Doğulu da abisinin Beren Saat'le olan ilişkisine onay vermiş oldu. Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu da katıldığı bir televizyon programında ikilinin ilişkisiyle ilgili olarak "Kenan çok mutlu, evlilik konuşmak için çok erken" demişti.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER