› 
 › 
Milliyet 24.02.2012

Berna Laçin estetik ameliyat yaptırdı

Eestetik yaptıran medyatik güzeller için 'android' gibi oluyarlar diyen Berna Laçin bıçak altına yattı ve göğüslerine silikon taktırdı.

Ünlü kadınların estetik yaptırarak yaratığa dönüştüklerini röportajlarında birçok kez dile getiren oyuncu Berna Laçin, “Yüzleri insan yüzü gibi değil artık. Mesela Demet Şener. Kendilerini android (bilimkurgu filmlerindeki robot insan) yapıyorlar. Demet, kendini mahvetti" diyerek estetik sayesinde güzelleştiğini düşünen sanat camiası hakkında iğneleyici konuşmuştu.


Hediyeyi takıntı yaptı

Eski manken Demet Şener dışında Ebru Şallı ve başarılı sunucu Hande Ataizi gibi ünlüleri de eleştiri yağmuruna tutan Berna Laçin, geçtiğimiz yıl konuk olarak katıldığı Derya Baykal'ın programında, kendisine slikon hediye edilmesini takıntı haline getirip, bıçak altına yattı.

Küçük diye dalga geçildiğini düşünen sanatçı, en sonunda göğüslerine silikon taktırdı.

Estetikli ünlüler hakkında bu kadar iddialı konuşurken Berna Laçin'in bıçak altına yatması şaşkınla karşılandı.

"Mecbur kaldım"
Oyuncu Berna Laçin daha önce de burun estetiği yaptırmış ve kendisine yönelen iddialar üzerine bu ameliyatın kendisi için zorunlu olduğunu belirtmişti. Sanatçı, bu olayı şu sözlerle anlatmıştı, “Üç yaşındayken kafama kocaman bir bariyer düştü. Kırılan burnumda deviasyon oluştu. 17 yaşımda ameliyat oldum. Ama ameliyat sırasında beş yerden daha kırdılar. Bu yüzden bunları düzeltmek için bir yıl önce operasyon yapıldı."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER