› 
 › 
Pudra.com 26.07.2012

Bu çocuklar size emanet!

Darüşşafaka, yaşamların eğitimle değişeceğine inanıyor. Siz de aynı inançtaysanız, bu bayram Darüşşafaka’ya bağış yapın, sayenizde yüzlerce yetenekli çocuk kolej seviyesinde eğitimle iyi bir geleceğe hazırlansın.

Eğitim alanındaki ilk sivil toplum örgütü olan Darüşşafaka Cemiyeti, 1863 yılından bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonuyla varlığını sürdürüyor. Cemiyet, annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli ve başarılı çocukları dokuz yaşındayken ailelerinden emanet alıyor, onlara uluslararası standartlarda eğitim olanağı sunuyor ve her birinin düşünen, araştıran, sorgulayan, ülkesine, çevresine, ailesine karşı sorumlu aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor.

Bu çocuklar size emanet!

Bugün ülkemizin dört bir yanından, sınavla seçilen 900’ü aşkın çocuk, Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda, ilköğretim dördüncü sınıftan liseyi bitirinceye kadar 10 yıl süresince tam burslu, yatılı ve İngilizce eğitim görüyor. Çocuklar 7 gün, 24 saatlerini geçirdikleri Darüşşafaka'da yalnızca iyi eğitim almakla kalmıyor, sosyal ve kültürel yönden de zengin bireyler olarak yetişiyor.

Öğrencilere eğitim hayatlarını maddi kaygıdan uzak sürdürmeleri için her ay cep harçlığı veren, lise son sınıfta üniversiteye hazırlık kursuna gönderen ve üniversiteyi kazandıklarında da burs desteğini sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti, 149 yıldır ihtiyaç sahibi çocuklara sağladığı tüm bu olanakları hayırseverlerin bağışlarıyla gerçekleştiriyor.

"Bağışlarınızı Darüşşafaka’ya yapın, onlara bir gelecek bağışlayın"

1) Bağışlarınızı online sistemden güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

2) 7 gün 24 saat internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Akbank, Denizbank, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, HSBC, ING Bank, Şekerbank, T.C. Ziraat Bankası TEB, Tekstilbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası internet şubelerindeki "bağış" menüleri aracılığıyla Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağış yapabilirsiniz.

3) Tüm bankaların “1863” numaralı hesap numaralarına bağışta bulunabilirsiniz.

Darüşşafaka Cemiyeti'ne yapılan bağışlardan banka havale ücreti alınmıyor.

Darussafaka.org
Facebook.com/darussafa
Twitter.com/Darussafaka


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER