› 
 › 
Pudra.com 10.11.2011

Bu seminer kaçmaz: “Hiç mi vicdanın sızlamadı”

Artan şiddet olaylarına karşı duyarsızlık, 12 Aralık 2011 tarihinde “Hiç mi vicdanın sızlamadı” başlıklı seminerde tartışılacak. Betûl Mardin’in öncülüğünde, İstanbul Bilgi Üniversitesi son sınıf öğrencileri uzman konukların katılımıyla konuyu ele alacak.

Son zamanlarda artan trafik terörü ve şiddet olaylarına karşı toplumda oluşan kaygısızlığa dikkat çekmek amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Betûl Mardin önderliğinde bir seminer düzenleniyor. Toplumdaki bu duyarsızlığa son vermek adına Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Programı son sınıf öğrencileri ve uzman konukların katılımıyla 12 Aralık 2011 tarihinde Alibeyköy’deki Santral Kampüsü’nde “Hiç mi vicdanın sızlamadı” teması masaya yatıralacak.

Bu seminer kaçmaz: “Hiç mi vicdanın sızlamadı”

Konularında uzman konuklar, özellikle ülkemizde dikkat çekici derecede çoğalan cinayetler, kadına yönelik işkence olayları ve trafikte yaşanan kontrolsüz davranışların nedenlerini tartışacak. Konuklar “Hiç mi vicdanın sızlamadı” semineriyle toplumdaki kayıtsızlığa dikkat çekerek, vicdani bir algı yaratmak ve sebep-sonuç ilişkisi üzerine fikirlerini ve önerilerini katılımcılarla paylaşacak.

Seminerde İstanbul Bilgi Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. (Emeritus) Mete Tunçay, Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arus Yumul, psikiyatrist-yazar Özcan Köknel, gazeteci-televizyoncu-yazar Ayşe Böhürler, Ankara Milletvekili-CHP Grup Başkan Vekili Av. Emine Ülker Tarhan, yazar Ayşe Kulin, senarist-yönetmen Yavuz Turgul, asayiş ve trafikte uzun dönemler görev almış emniyet mensupları ve nihayet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin son zamanlarda konuyla ilgili çalışmalarını, görüş ve önerilerini aktaracak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencileri, seminer hazırlıkları sırasında şiddet vakaları ve trafikte kontrolsüz davranışlar ile ilgili çıkan bütün haberleri toplayarak, seçtikleri semtlerde yaptıkları röportajlarla toplum içinde bireylerin şahit oldukları vakaları birebir irdelediler ve afiş, film gibi tüm hazırlıkları kendileri oluşturdular.

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü
Tarih: 12 Aralık 2011 Pazartesi
Saat: 09.30-13.00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER