› 
 › 
Pudra.com 17.02.2012

Cem Yılmaz düğününe "Nikah Masası"nın sahibini çağırdı

Cem Yılmaz'la Ahu Yağtu'nun 10 Mart'taki düğününde "Nikah Masası" şarkısının yaratıcısı Ümit Besen sahneye çıkarak çifte düğün hediyesi olarak şarkı söyleyecek.

"Nikâhına beni çağır sevgilim/ İstersen şahidin olurum senin/ Bu adam kim diye soran olursa/ Eski bir tanıdık dersin sevgilim" sözleriyle 1980'li yıllara damgasını vuran Nikâh Masası şarkısının yaratıcısı Ümit Besen'den Cem Yılmaz'a unutulmaz düğün hediyesi.

Cem Yılmaz düğününe

Habertürk'ün haberine göre, önceki akşam Bahçeşehir'de Hicazkâr Restaurant'ta sahneye çıkan Besen, Yılmaz'la 3 aylık hamile nişanlısı Ahu Yağtu'nun Pera Palas'taki düğününde sahneye çıkacağını söyledi.

Ümit Besen, Cem Yılmaz'ın düğününde sahneye çıkma fikrinin nasıl oluştuğunu şöyle anlattı: "Eşim Emel Hanım'la birlikte Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemeye gitmiştik. Gösteri sonrası kendisini kuliste ziyatret ettik. Bizi çok sıcak şekilde karşılayıp düğünlerine davet etti. Ben de bu nazik davet karşısında düğünlerinde sahneye çıkıp jest yapmak istedim. Menajeri para konusu açınca, kesinlikle para için değil, düğün hediyesi olarak sahneye çıkmak istediğimi söyledim."


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER