› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2015

Chrissy Teigen ve John Legend bebek bekliyor!

Chrissy Teigen ve eşi John Legend ilk bebeklerini bekliyor! Çift bu sevindirici haberi duygusal bir Instagram paylaşımıyla hayranlarına duyurdu.

Sevdiğimiz Hollywood çiftlerinden Model Chrissy Teigen ve Şarkıcı John Legend birkaç ay sonra bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayacak! Chrissy Teigen, hamilelik haberini eşi John Legend'ın karnına dokunduğu bir fotoğrafla Instagramda paylaştı. Ünlü model, uzun zamandır istedikleri bebek hakkındaki sevincini şöyle ifade etti:

Chrissy Teigen ve John Legend bebek bekliyor

"John ve ben bebek beklediğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Çoğunuzun bildiği gibi bir süredir çocuk sahibi olmaya çalışıyorduk. Kolay olmadı ama denemeye devam ettik, ilk çocuğumuzu dünyaya getirip ailemizi genişleteceğimiz için sabırsızlanıyoruz. Sonunda gerçekleştiği için çok heyecanlıyız. Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyoruz. Büyüyen karnıma dokunmayı dört gözle bekliyorum."


Chrissy Teigen, bebek sahibi olmayı ne kadar çok istediklerini geçtiğimiz aylarda bir televizyon programında anlatmıştı. "Dürüst olmak gerekirse, ben ve John bu konuda biraz sıkıntı çekiyoruz. Eğer elimizde olsaydı 5 yıl, 6 yıl önce çocuk yapardık ama uzun bir süreçten geçiyoruz. Geniş bir aile istiyorum. Bizim için bunu gerçekleştirmek zor çünkü o çok sık seyahate çıkıyor ve ben de çok çalışıyorum. İnsanlar bunu çok basit sanıyorlar ama bebek için şansın sizin yanınızda olması gerekiyor. Bu mucize gerçekleştiğinde çok mutlu olacağız."

Çiftin sonunda dileğinin gerçekleşmesi bizi de çok mutlu etti, ünlü çiftin bebeğini dört gözle bekliyoruz!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER