› 
 › 
Pudra.com 27.08.2012

Damatlık için sadece 20 dakika yeter!

Gelin adayları gelinlik seçimi için ortalama 20 mağaza dolaşıyorlar ve gelinlik alma aşaması günlerce hatta haftalarca sürebiliyor. Erkekler ise yaklaşık iki saat içinde, genellikle ilk girdikleri mağazadan damatlıklarını satın alıp çıkıyorlar.

Dugun.com, düğün törenlerinin en dikkat çekici unsurlarından olan gelinlik ve damatlıklara ilişkin ilginç bilgiler paylaştı. Bu bilgilere göre, kadınlar gelinlik seçiminde kararsızlıklarını ortaya koyarken, erkekler ise damatlığa fazla kafa yormuyor. Gelinlik konusunda kadınların ortalama 20 mağaza dolaştığı vurgulanırken, damatların genellikle ilk girdikleri mağazada sonuca ulaştıkları görülüyor. Erkeklerin damatlık seçimi yaklaşık 20 dakika sürüyor.

Damatlık için sadece 20 dakika yeter!

Erkeklere göre sadece birer detay
Damat adayları, gelinlik, damatlık gibi kadınlar için büyük önem taşıyan unsurları sadece birer detay olarak görüyor. Özellikle gelinlik seçiminde kadınların neden bu kadar ince eleyip sık dokuduğunu erkekler anlayamıyor. Gelinlere göre ise düğün, hayatlarında yıldız olabilecekleri tek gün. Bu nedenle hem kararsız kalıyorlar, hem de çok çeşitli modeller arasından seçim yapmakta zorlanıyorlar. Oysa bu süreç içinde en zevkli ve eğlenceli olan, düğün alışverişi... Özellikle gelinlik, damatlık ve nikah şekeri seçimi çiftlere renkli anlar yaşatıyor.

Gelin adaylarının bu süreçte canlarını sıkmamaları için belli bir zaman öncesinden modellere bakmaya başlamaları olumlu bir çözüm olarak düşünülebilir. Damatların ise zaten neredeyse yüzde 90’ı damatlıklarını son anda alıp çıktıklarından, gelin adaylarının bu konuda da telaş etmesine gerek yok.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER