› 
 › 
Gazeteport 07.11.2013

Deliliğiyle böyle başa çıkıyor

ABD`li pop müzik yıldızı Lady Gaga her biri birbirinden çılgın kıyafetlerinin deliliğinin bir yansıması olduğunu söyledi.

Daha önce genç yaşlarında ruh sağlığı ile ilgili problemler yaşadığını ve kokaine yöneldiğini itiraf eden şarkıcı Lady Gaga, kendisi ve hayatıyla ilgili itiraflarda bulunmaya devam ediyor.

Deliliğiyle böyle başa çıkıyor

Katıldığı bir TV şovunda sansasyonel şarkıcı, gençliğinde ruh sağlığı ile ilgili yaşadığı problemlerle başa çıkmak için çılgın kıyafetlere yöneldiğini anlattı. İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre 27 yaşındaki şarkıcı "Deliliğimle böyle başa çıkıyorum. Gençken kafamda sesler duyardım ve çok uzun süre uyuşturucu ve içkiye sığındım. Beni kurtaran kıyafetler ve yaratıcılık oldu" dedi.

İtalyan asıllı varlıklı Katolik bir ailenin kızı olan ve asıl adı Stefani Germanotta olan Lady Gaga ailesinin tutuculuğu ile ilgili de sıkıntılı günler geçirmiş. "Aileme saygım sonsuzdu ancak patlamaya hazır bir bomba gibiydim ve müziğimle ilgilenmediğim her an benim için işkenceydi" diyen Lady Gaga kendisi deliye döndüğünde ailesinin de çok etkilendiğini söylüyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER