› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.10.2011

Depremzedelere evinizi açabilirsiniz

Van Depremi sonrasında evini depremzedelere açmak isteyenler www.evimevindir.com sitesine kayıt yaptırarak yetkililerle bağlantıya geçebilir. Hadi açın kapılarınızı!

Van Depremi'nde evsiz kalanları evinde ağırlamak oradaki çetin kış şartlarında yapılabilecek en önemli yardım. "Buyur kardeşim, evim evindir" diyerek başlayan kampanyada Vanlılara evlerini açmak isteyenler www.evimevindir.com sitesine başvurarak kayıt kaptırabilir.

Depremzedelere evinizi açabilirsiniz

Pudra.com olarak İstanbul Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre www.evimevindir.com sitesinde sadece İstanbul'da evini açanların başvuruları değerlendiriliyor. Diğer illerden evini açmak isteyenlerin bulundukları illerin valiliklerine başvurmaları gerekiyor. Halihazırda sadece Konya ve Van Valiliklerinde depremzedelere evini açanların başvurabileceği birim oluşturulduğunu da öğrendik. Diğer illerde de valilikler gerekli yönlendirmeleri yapıyorlarmış.

Evini depremzedelere açmak isteyenler başvuranlarında evlerinde kaç kişiyi ağırlayabileceklerini ve müsait oda sayısını yetkililere iletebilirler. Görevliler Van'da kendilerine başvuran depremzelerden de kaç kişi olduklarını öğrenip ona göre eşleştirme yapıyorlar.

Şu anda depremzedelerin Van'dan İstanbul'a hangi yolla geleceği belli değil! Biz Pudra.com olarak bir otobüs firmasının ya da havayolu şirketinin bu transferleri ücretsiz yapacağına inanıyoruz. Bu konuda sosyal medyada herkesin aktif rol almasını rica ediyoruz. Lütfen bu haberi paylaşın.

Evimevindir.com kampanyasıyla evini depremzedelere açan İstanbullular çok önemli bir yardım yapıyorlar. Depremzedelerin Van'dan İstanbul'a ücretsiz ulaşımını kim yapabilir?

İstanbul Valiliği'nin konuyla ilgili mail adresi: afet@istanbuladm.gov.tr

İstanbul Valiliği Van İçin Yardım Kampanyası ve EvimEvindir-Van Kampanyası için 0212 455 56 75 ve 0212 455 56 84 no'lu telefonları 24 saat arayabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER