› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.05.2012

Dove’dan Anneler Günü’nde annelere unutamayacakları sürpriz!

Dove’un “Anne Bence Sen” kampanyasıyla bu sözün devamını annenize karşı hissettiklerinizi yazarak getirebilir ve mesajınızı televizyon, gazete ve Tweeter üzerinden annenize ulaştırabilirsiniz.

Dove’un “Anne Bence Sen” kampanyası ile annenize unutmayacağı bir sürpriz yapmak ister misiniz? Ne de olsa anneler her şeyin en güzeline layık!

Dove’dan Anneler Günü’nde annelere unutamayacakları sürpriz!

Yapmanız gereken, ona sevginizi en güzel kelimelerle anlatan notunuzu Annebencesen.com’a yazmak. Mesajınızı annenize ulaştırmak için önünüzde üç seçenek var. İşte, o seçenekler…

Mesajınızı tweet olarak atın, hediyeler kazanın
Dilerseniz mesajınızı Annebencesen.com adresi üzerinden Tweeter hesabınıza girip orada paylaşarak Dove’dan bakım setini hediye olarak kazanabilirsiniz.

Mesajınızı yazın, gazetede çıksın
Annenize olan sevginizi anlatan notunuzu Annebencesen.com üzerinden Tweeter’da paylaştıktan sonra en beğenilen 300 mesajdan biri sizinkiyse annenize olan sevgi notunuz Anneler Günü’nde gazetede yayımlanacak. Anneniz için bundan güzel sürpriz olur mu? Aslında olur. Devamı aşağıda…

Mesajınızı yazın, TV’de yayınlansın
Annenize olan sevginizi en güzel kelimelerle anlattığınız ve Annebencesen.com üzerinden yayımladığınız not, en beğenilen 400 mesaj arasına girdiği takdirde annenizi anlatan bu güzel sözler, Anneler Günü’nde televizyonda yayınlanacak. Harika bir hediye!

Anneler Günü’ne Özel Dove Bakım Seti
Dove’un "Anne Bence Sen" kampanyası bunlarla da sınırlı değil. Annenize en az onun kadar özel bir hediye almak istiyorsanız Dove Anneler Günü Paketi sizi bekliyor. Hemen satın almak için 444 25 19 no’lu telefonu arayın.

Bu yıl Anneler Günü'nde annenize unutamayacağı bir sürpriz yapmak için şimdi hemen Annebencesen.com adresine tıklayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER