› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.06.2013

Dünyaca ünlü yıldızlardan Gezi Parkı'na destek

Madonna, Tilda Swinton, Mirand Kerr, Roger Waters ve Josh Duhamel, Taksim Gezi Parkı eylemini sosyal medya üzerinden destekledi.

İstanbul'da başlayıp Türkiye'ye, hatta dünyaya yayılan Taksim Gezi Parkı protestosuna Türkiye'den ünlü isimlerin yanı sıra dünyaca ünlü sanatçılar da destek verdi.

Dünyaca ünlü yıldızlardan Gezi Parkı'na destek

Madonna, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafının yanına, "Türkiye'de Şiddeti Durdurun! Bir SEVGİ Devrimi Başlatın! Hoşgörü-İnsan Onuru ve Saygı!" şeklinde bir mesaj yazdı.






Avustralyalı model Miranda Kerr ise resmi Twitter hesabından #prayforturkey etiketini paylaştı.








ABD'li oyuncu Josh Duhamel de Gezi Parkı protestolarına destek vermek amacıyla Facebook sayfasından, "Aklım ve dualarım seninle Türkiye" mesajını paylaştı.








Hollywood yıldızı Tilda Swinton da önceki gün Gezi Parkı eylemini destekledi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Swinton'ın elindeki dövizde şöyle yazıyordu: "1 Haziran 2013, sevgili dünya vatandaşları, şu an polis İstanbul'da hükümeti protesto eden vatandaşlara şiddetle saldırıyor. #occupygezi"


























Gezi Parkı protestosuna destek veren bir diğer isim müzisyen Moby oldu. Resmi hesabı @thelittleidiot'tan, "Aklım ve umutlarım Türk protestocuların yanında. Dayanışma için birazdan birkaç tencere tava çalabilirim" ve "Erdoğan ve AKP'nin kulak veriyor olmasını gerçekten ümit ediyorum. 'Türkiye bir demokrasidir, teokrasi değildir #occupygezi #direngeziparki" mesajlarını paylaştı.


















Pink Floyd grubunun kurucusu Roger Waters, Gezi Parkı göstericilerine destek vermek için Facebook sayfasından bir mesaj yayınladı.

“Türkiye’deki tüm dostlarıma… Yanınızdayım! Yanınızdayız! Otokrasi ve baskı güçlerine direnmekte çok haklısınız. Kim oldukları önemli değil. Eğer ben interneti doğru okuyorsam, sizin durumunuzda otokratik, dindar yobazlara karşı savaşıyorsunuz.

Türkiye sizin ülkeniz ve biz sizi destekliyor ve özgürlüğünüzü arzuluyoruz, ancak aynı zamanda siz ve mücadeleniz dünyanın geri kalanı için çok önemli. Ne zaman bir erkek, bir kadın ya da çocuk sokaklara çıksa ve insan hakları için, kendi kaderini tayin etmek için, demokrasi için ayaklansa dünyanın geri kalanı onlara borçlanır.

Panzerden fışkıran suyun karşısında, göz yaşartıcı gaz bulutlarının içinde fiziksel olarak sizinle değiliz ama ruhen sizinleyiz. Duruşunuzu alkışlıyoruz çünkü kolay olmadığını biliyoruz. Büyük ülkeniz doğu ile batı arasındaki eşikte duruyor. İstanbul medeniyet tarihinde bir efsane. Bugünkü direnişiniz hepimiz ile karanlık çağlara geri dönüş arasında bir dönüm noktası olabilir.

BUGÜN YAPTIĞINIZ ŞEYDEN DAHA ÖNEMLİ HİÇBİR ŞEY YOK.

Sevgi, gözyaşları ve büyük saygıyla,

Roger Waters"


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER