› 
 › 
Pudra.com 14.06.2011

Dünyagöz'den "Babahiro kim?" Yarışması

Babanızın bir kahraman olduğunu ilan ederek onunla birlikte Kapadokya'da tatil yapma fırsatı elde etmek istemez misiniz? Bunun için Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun Facebook üzerinden düzenlediği "Babahiro kim?" yarışmasına katılmanız gerekiyor.

Babanıza en güzel Babalar Günü hediyesini vermeye ne dersiniz? Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun Babalar Günü’ne özel Facebook üzerinden düzenlediği "Babahiro kim?" yarışmasına katılın, babanızla beraber Kapadokya’da eğlenceli bir tatil yapma fırsatı yakalayın.

Dünyagöz'den

Türkiye’nin ilk branş hastanesi olan Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun, sektörüne yenilik katmayı başardığı "Babahiro Kim?" yarışması hem eğlendirecek hem de kazandıracak.

Nasıl yarışacaksınız?
Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun Facebook üzerinde Babahiro karakteri ile Babalar Günü’ne özel düzenlediği yarışmada, sayfayı "beğenip" babanızın en cesur, en gözü kara olduğu olayı anlatarak, fotoğrafını paylaşmanız yeterli.

Sayfada en çok beğeni toplayan fotoğraf ve hikayenin sahibi "Babahiro" seçilecek ve iki kişilik Kapadokya tatili kazanacak.

Haziran ayı sonuna kadar devam edecek yarışmaya http://bit.ly/lmziYd adresinden katılabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER