› 
 › 
Medyatava 14.02.2012

Efsanevi otomobil dergisi Quattroruote Türkiye'de!

56 yıldır yayın hayatını sürdüren, İtalya’nın ve Avrupa’nın en büyük otomobil dergilerinin başında gelen Quattroruote, nisandan itibaren Türkiye’de...

Nisan ayında Türk okuyucularıyla buluşacak olan Quattroruote Special’in Türkiye’deki genel yayın yönetmenliğini tecrübeli otomobil dergicisi Ahmet Çelik yapacak. Yazı işleri müdürlüğünü ise Sinan Sertoğlu’nun yapacağı Quatroruote Special’in otomobil gazetecilerinden oluşan etkin bir yazı işleri kadrosu da bulunuyor.

Efsanevi otomobil dergisi Quattroruote Türkiye'de!

Avrupa’da aylık dergiler sıralamasında ilk sırada
Quattroruote 1956 yılından beri İtalya’da yayınlanan aylık bir otomobil dergisi. 360 bini bulan satışıyla da Avrupa’da aylık dergiler sıralamasında ilk sırada bulunuyor. 4 kilometrelik özel test pisti ile de kendine özel test pisti olan tek otomobil dergisi olma özelliğini de taşıyor. Quattroruote’nin testleri ve teknik verileri başta İtalya olmak üzere Avrupa’da ve otomobil firmalarında referans olarak kabul ediliyor. Bu özellikleriyle otomobil dergileri arasında prestij açısından etkin bir konumda bulunan Quattroruote tam bir kanat önderi. Yaptığı testlerdeki sonuçları, yorumları, sıfır ve ikinci el fiyatlarıyla İtalya’da bir başvuru dergisi olan Quattroruote şimdi Türkiye’de Türk okuyucusuyla buluşmaya hazırlanıyor.

Nisan ayından itibaren Quattroruote Special sayılarıyla Türk okurlarıyla buluşacak olan Quattroruote Special 3 aylık yayınlarıyla farklılık yaratacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER